EDITORIAL | Suspendre per seguretat

by | jul. 30, 2020 | Editorial

El coronavirus ens ha robat 5 mesos de les nostres vides. Ens ha trastocat a tots, però també ens ha permès pensar en certes eventualitats. Compartir moments en família i adonar-nos de les nostres obligacions i necessitats. I la Festa Major de Bellaterra ha quedat clar que no és avui una necessitat.

Però per què fem la Festa Major? Quins són els seus objectius reals? És un acte que fem per “tradició” o amb la voluntat d’aglutinar i oferir un temps d’oci i trobada a tota la comunitat? Hem parlat molt de salut, però cal que no oblidem la salut emocional. És molt fàcil i fins i tot desitjable suspendre la Festa Major, però de què va acompanyada aquesta decisió? Se suplirà amb activitats digitals? Es donarà suport a les entitats amb el pressupost destinat?

Posar pals a les rodes és el més fàcil que hi ha. Remar en la mateixa direcció seria tot un èxit a celebrar.

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: