EDITORIAL | Suspendre per seguretat

by | jul. 30, 2020 | Editorial

El coronavirus ens ha robat 5 mesos de les nostres vides. Ens ha trastocat a tots, però també ens ha permès pensar en certes eventualitats. Compartir moments en família i adonar-nos de les nostres obligacions i necessitats. I la Festa Major de Bellaterra ha quedat clar que no és avui una necessitat.

Però per què fem la Festa Major? Quins són els seus objectius reals? És un acte que fem per “tradició” o amb la voluntat d’aglutinar i oferir un temps d’oci i trobada a tota la comunitat? Hem parlat molt de salut, però cal que no oblidem la salut emocional. És molt fàcil i fins i tot desitjable suspendre la Festa Major, però de què va acompanyada aquesta decisió? Se suplirà amb activitats digitals? Es donarà suport a les entitats amb el pressupost destinat?

Posar pals a les rodes és el més fàcil que hi ha. Remar en la mateixa direcció seria tot un èxit a celebrar.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Tornem a ser aquí

Tornem a ser aquí

Gràcies a les més de 23.000 persones que ens heu llegit digitalment des de l’inici de la pandèmia

En un poble se sap tot

En un poble se sap tot

Editorial corresponent al número 21 de l’edició en paper del BellaterraDiari, de juny de 2020

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: