L’EMD no obrirà presencialment a l’agost

by | jul. 31, 2020 | Societat

Plaça Joan Maragall amb l'edifici de l'EMD al fons | Arxiu

Les oficines de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra romandran tancades durant el mes d’agost. Així ho indiquen des de l’EMD, que diu que enguany apostarà per l’atenció telefònica als ciutadans. I és que el telèfon de l’entitat sí estarà disponible per tots els bellaterrencs i bellaterrenques.

L’atenció als veïns i veïnes es farà telemàticament a través del telèfon 93 518 18 30, en el seu horari habitual d’oficina: de 10 a 13 h de dilluns a divendres, i de 16 a 18 h els dijous. Indiquen des de l’administració que sempre hi haurà algú disponible en aquest horari per atendre el veïnat.

A partir de l’1 de setembre, les oficines tornaran a estar obertes i es podrà demanar cita prèvia per a qualsevol tràmit o consulta a través de l’email info@emdbellaterra.cat.

Tot i que les oficines no estiguin obertes, l’entitat remarca que si en algun cas específic fos necessari reunir-se presencialment, es podrà fer.

FOTO PORTADA: Plaça Joan Maragall amb el Centre Cívic i edifici de l’EMD al fons | Arxiu

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: