El veí de Bellaterra Agustí Benedito es presentarà a les properes eleccions a presidir el FC Barcelona. Així ho ha anunciat a través de Twitter aquest dimarts 18 d’agost, enllaçant a un article d’El Mundo Deportivo que parla de la seva candidatura.

L’anunci arriba tot just l’endemà que el president del club barceloní, Josep Maria Bartomeu, anunciés que el Barça celebrarà eleccions el pròxim mes de març. La decisió de l’actual president es va anunciar després que el primer equip rebés una dolorosa golejada contra el Bayern de Munic a la Lliga de Campions europea (2-8), el passat divendres 14 d’agost.

Benedito ja es va presentar a les eleccions al club blaugrana el 2010, quan va obtenir 8.000 vots i quedà en segon lloc, just per darrere de Sandro Rosell. També va rebre uns 3.400 suports a les eleccions de 2015 a on va guanyar Bartomeu, quedant tercer, segons recorda el diari esportiu.

FOTO PORTADA: Agustí Benedito, al Col·legi de Periodistes de Catalunya | Arxiu