ERC Cerdanyola diu que se celebrarà la Diada a la ciutat tot i la COVID-19

by | ag. 20, 2020 | Política

L'11 de setembre se celebra la Diada Nacional de Catalunya | ERC

Malgrat l’emergència sanitària per la Covid-19, Esquerra Republicana de Cerdanyola (ERC) ha assegurat que la Diada de l’11-S d’aquest any 2020 se celebrarà a la ciutat. Així ho han anunciat els republicans a través de les seves xarxes socials aquest 19 d’agost. 

ERC ha declarat que es mantindran totes les mesures de seguretat que calguin “però ni el Govern Municipal ni ningú ens podrà negar que sortim a exercir els nostres drets”. 

Mentrestant, el Grup Municipal d’ERC també afirma que ja ha demanat formalment explicacions per la resposta a les instàncies de l’Assamblea Nacional de Catalana (ANC) on es denegaven els permisos per celebrar la Diada a Cerdanyola.

Vols llegir més…?

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: