ERC Cerdanyola diu que se celebrarà la Diada a la ciutat tot i la COVID-19

by | ag. 20, 2020 | Política

L'11 de setembre se celebra la Diada Nacional de Catalunya | ERC

Malgrat l’emergència sanitària per la Covid-19, Esquerra Republicana de Cerdanyola (ERC) ha assegurat que la Diada de l’11-S d’aquest any 2020 se celebrarà a la ciutat. Així ho han anunciat els republicans a través de les seves xarxes socials aquest 19 d’agost. 

ERC ha declarat que es mantindran totes les mesures de seguretat que calguin “però ni el Govern Municipal ni ningú ens podrà negar que sortim a exercir els nostres drets”. 

Mentrestant, el Grup Municipal d’ERC també afirma que ja ha demanat formalment explicacions per la resposta a les instàncies de l’Assamblea Nacional de Catalana (ANC) on es denegaven els permisos per celebrar la Diada a Cerdanyola.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Desacord sobre el nivell de transparència de l’EMD de Bellaterra

Desacord sobre el nivell de transparència de l’EMD de Bellaterra

Els actuals integrants del ple bellaterrenc. D’esquerra a dreta, Ramon Andreu (GxB), Beatriz Ripol (secretària municipal), Jordi Sans (GxB), Chus Cornellana (GxB), Guillem Nadal (GxB), Mei Barceló (GxB), Tensi Torrecilla (GxB), Jordi Macarulla (Convergents), Laura Batalla (ERC) i Quim Oltra (ERC)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: