Suspesa La Sansi de Bellaterra 2020

by | ag. 26, 2020 | Esports, Festa Major

La cursa popular més famosa de Bellaterra, La Sansi, no se celebrarà enguany. Així ho ha confirmat el president de l’EMD, Ramon Andreu, que ha indicat clarament que “la Sansi no es farà” a causa de la incertesa pel coronavirus, que ja va fer cancel·lar la Festa Major.

“És com una part de la Festa Major, però com la Festa Major no es farà, la Sansi tampoc” ha explicat Andreu al BellaterraDiari. I és que, tot i que la celebració de la cursa de la Diada no sol coincidir amb els actes de la festa grossa de Bellaterra, ja que se celebra l’11 de setembre, el president de l’EMD sí que ha indicat que hi està molt lligada.

Preguntat sobre què es farà amb la part de pressupost de l’entitat destinat tant a La Sansi com a la Festa Major, Andreu ha dit que “encara no ho sabem i s’està estudiant”.

FOTO PORTADA: Sortida de l’edició de 2016 de La Sansi de Bellaterra | Arxiu

Vols llegir més…?

Fòrum Bellaterra celebra el seu 7è aniversari

Fòrum Bellaterra celebra el seu 7è aniversari

Va començar la Festa Major de Bellaterra i la tertúlia inaugural del Fòrum Bellaterra no va fallar. Aquest any l’entitat va celebrar el seu setè aniversari envoltada dels molts fidels amics els quals es van apropar als jardins i la sala del Centre Cívic de Bellaterra per congratular-se.

Recupera el pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022

Recupera el pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022

El pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022 va anar a càrrec dels membres de la recent creada associació “Bellaterra Solidària”. Una entitat que va néixer arrel de l’atac rus contra Ucraïna i que va fer que els veïns es mobilitzessin per tal d’acollir a totes les persones que fugien de la guerra proporcionant-los un sostre, llit, materials i escalf.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: