La cursa popular més famosa de Bellaterra, La Sansi, no se celebrarà enguany. Així ho ha confirmat el president de l’EMD, Ramon Andreu, que ha indicat clarament que “la Sansi no es farà” a causa de la incertesa pel coronavirus, que ja va fer cancel·lar la Festa Major.

“És com una part de la Festa Major, però com la Festa Major no es farà, la Sansi tampoc” ha explicat Andreu al BellaterraDiari. I és que, tot i que la celebració de la cursa de la Diada no sol coincidir amb els actes de la festa grossa de Bellaterra, ja que se celebra l’11 de setembre, el president de l’EMD sí que ha indicat que hi està molt lligada.

Preguntat sobre què es farà amb la part de pressupost de l’entitat destinat tant a La Sansi com a la Festa Major, Andreu ha dit que “encara no ho sabem i s’està estudiant”.

FOTO PORTADA: Sortida de l’edició de 2016 de La Sansi de Bellaterra | Arxiu