Suspesa La Sansi de Bellaterra 2020

by | ag. 26, 2020 | Esports, Festa Major

La cursa popular més famosa de Bellaterra, La Sansi, no se celebrarà enguany. Així ho ha confirmat el president de l’EMD, Ramon Andreu, que ha indicat clarament que “la Sansi no es farà” a causa de la incertesa pel coronavirus, que ja va fer cancel·lar la Festa Major.

“És com una part de la Festa Major, però com la Festa Major no es farà, la Sansi tampoc” ha explicat Andreu al BellaterraDiari. I és que, tot i que la celebració de la cursa de la Diada no sol coincidir amb els actes de la festa grossa de Bellaterra, ja que se celebra l’11 de setembre, el president de l’EMD sí que ha indicat que hi està molt lligada.

Preguntat sobre què es farà amb la part de pressupost de l’entitat destinat tant a La Sansi com a la Festa Major, Andreu ha dit que “encara no ho sabem i s’està estudiant”.

FOTO PORTADA: Sortida de l’edició de 2016 de La Sansi de Bellaterra | Arxiu

Vols llegir més…?

Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

Els bellaterrencs Jordi Queraltó i Petra Zemankova participaran el pròxim mes de gener a la 44a edició del Ral·li París – Dakar. El tàndem Queraltó – Zemánkova presenten des del concessionari Jeep de Sabadell la seva aposta pel ral·li més esperat pels amants del motor. La cursa se celebrarà del 2 al 14 de gener a Aràbia Saudita.

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Arriba la sisena edició de ‘Cap Nen sense pilota’: una trobada de futbol solidària que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil; organitzada pel Centre d’Esports Sabadell F.C.

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: