Malgrat que l’EMD va suspendre la Festa Major de Bellaterra 2020, la Unió de Veïns de Bellaterra no ha volgut renunciar totalment a organitzar el tradicional Concurs de Paelles i Fideuàs de Festa Major. L’acció l’impulsen per tal d’animar a tots els veïns i veïnes que aquest any no podran gaudir de la Festa Major com a conseqüència de la mesura adoptada arrel de la COVID-19.

Es tracta d’un concurs culinari amb sorteig que se celebrarà durant tota la setmana i amb especial èmfasi durant el diumenge 6 de setembre, dia en el qual hauríem d’estar celebrant el Concurs de Paelles a la plaça del Pi. 

L’associació veïnal insta al veïnat a cuinar paelles o fideuàs des de casa i en grups reduïts. Un cop cuinada, a taula o durant el procés caldrà fer-ne fotografies i vídeos i enviar-les al número de Whatsapp 647 51 45 48. Més tard i a través de videoconferència es podrà seguir el sorteig que es farà on-line i on es repartiran 10 vals de 25 € per gastar en els comerços i restaurants bellaterrencs

Podeu inscriure-us a aquí o a continuació:

null

null

A més, la iniciativa també tindrà una aportació solidària al Banc dels Aliments i donarà suport, així, al comerç i restauració local que ha quedat en un estat de fragilitat després de la pandèmia.

Per participar-hi, caldrà inscriure’s abans de Diumenge 6 de setembre a les 13 hores i enviar les fotografies per Whatsapp abans del mateix dia a les 16 hores. La voluntat, seguir cohesionant al poble malgrat tot i servir d’ajuda al comerç i restauració bellaterrenca.

Podeu llegir més informació a la web de la Unió de Veïns.

Cartell de la iniciativa | Unió de Veïns de Bellaterra