Fes una paella confinada a casa per Festa Major!

by | ag. 31, 2020 | Espai d'Entitats, Festa Major

Malgrat que l’EMD va suspendre la Festa Major de Bellaterra 2020, la Unió de Veïns de Bellaterra no ha volgut renunciar totalment a organitzar el tradicional Concurs de Paelles i Fideuàs de Festa Major. L’acció l’impulsen per tal d’animar a tots els veïns i veïnes que aquest any no podran gaudir de la Festa Major com a conseqüència de la mesura adoptada arrel de la COVID-19.

Es tracta d’un concurs culinari amb sorteig que se celebrarà durant tota la setmana i amb especial èmfasi durant el diumenge 6 de setembre, dia en el qual hauríem d’estar celebrant el Concurs de Paelles a la plaça del Pi. 

L’associació veïnal insta al veïnat a cuinar paelles o fideuàs des de casa i en grups reduïts. Un cop cuinada, a taula o durant el procés caldrà fer-ne fotografies i vídeos i enviar-les al número de Whatsapp 647 51 45 48. Més tard i a través de videoconferència es podrà seguir el sorteig que es farà on-line i on es repartiran 10 vals de 25 € per gastar en els comerços i restaurants bellaterrencs

Podeu inscriure-us a aquí o a continuació:

null

null

A més, la iniciativa també tindrà una aportació solidària al Banc dels Aliments i donarà suport, així, al comerç i restauració local que ha quedat en un estat de fragilitat després de la pandèmia.

Per participar-hi, caldrà inscriure’s abans de Diumenge 6 de setembre a les 13 hores i enviar les fotografies per Whatsapp abans del mateix dia a les 16 hores. La voluntat, seguir cohesionant al poble malgrat tot i servir d’ajuda al comerç i restauració bellaterrenca.

Podeu llegir més informació a la web de la Unió de Veïns.

Cartell de la iniciativa | Unió de Veïns de Bellaterra

Vols llegir més…?

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El Pregó de Festa Major, el concert del Musical o la Baixada de Carros pel carrer Sant Pancraç són algunes de les activitats que han donat vida a aquesta darrera Festa Major, que tot i veure’s limitada per les restriccions sanitàries, ha aplegat part del veïnat de Bellaterra i dels pobles propers

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: