Fes una paella confinada a casa per Festa Major!

by | ag. 31, 2020 | Espai d'Entitats, Festa Major

Malgrat que l’EMD va suspendre la Festa Major de Bellaterra 2020, la Unió de Veïns de Bellaterra no ha volgut renunciar totalment a organitzar el tradicional Concurs de Paelles i Fideuàs de Festa Major. L’acció l’impulsen per tal d’animar a tots els veïns i veïnes que aquest any no podran gaudir de la Festa Major com a conseqüència de la mesura adoptada arrel de la COVID-19.

Es tracta d’un concurs culinari amb sorteig que se celebrarà durant tota la setmana i amb especial èmfasi durant el diumenge 6 de setembre, dia en el qual hauríem d’estar celebrant el Concurs de Paelles a la plaça del Pi. 

L’associació veïnal insta al veïnat a cuinar paelles o fideuàs des de casa i en grups reduïts. Un cop cuinada, a taula o durant el procés caldrà fer-ne fotografies i vídeos i enviar-les al número de Whatsapp 647 51 45 48. Més tard i a través de videoconferència es podrà seguir el sorteig que es farà on-line i on es repartiran 10 vals de 25 € per gastar en els comerços i restaurants bellaterrencs

Podeu inscriure-us a aquí o a continuació:

null

null

A més, la iniciativa també tindrà una aportació solidària al Banc dels Aliments i donarà suport, així, al comerç i restauració local que ha quedat en un estat de fragilitat després de la pandèmia.

Per participar-hi, caldrà inscriure’s abans de Diumenge 6 de setembre a les 13 hores i enviar les fotografies per Whatsapp abans del mateix dia a les 16 hores. La voluntat, seguir cohesionant al poble malgrat tot i servir d’ajuda al comerç i restauració bellaterrenca.

Podeu llegir més informació a la web de la Unió de Veïns.

Cartell de la iniciativa | Unió de Veïns de Bellaterra

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

Fòrum Bellaterra celebra el seu 7è aniversari

Fòrum Bellaterra celebra el seu 7è aniversari

Va començar la Festa Major de Bellaterra i la tertúlia inaugural del Fòrum Bellaterra no va fallar. Aquest any l’entitat va celebrar el seu setè aniversari envoltada dels molts fidels amics els quals es van apropar als jardins i la sala del Centre Cívic de Bellaterra per congratular-se.

Recupera el pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022

Recupera el pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022

El pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022 va anar a càrrec dels membres de la recent creada associació “Bellaterra Solidària”. Una entitat que va néixer arrel de l’atac rus contra Ucraïna i que va fer que els veïns es mobilitzessin per tal d’acollir a totes les persones que fugien de la guerra proporcionant-los un sostre, llit, materials i escalf.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: