Recordeu el concurs de paelles d’altres anys? Per a molts es tracta, any rere any, d’una de les activitats més emblemàtiques de la Festa Major de Bellaterra. Aquesta edició del 2020, però, serà ben especial i és que, malgrat anul·lar-se la Festa Major, la Unió de Veïns ha adaptat la cita per tal de fer la paella “confinada”.

Per participar al Concurs de la Unió de Veïns caldrà inscriure’s al següent formulari (al link o més a baix).

null

null

Un cop inscrits, ja podreu cuinar la vostra paella o fideuà i enviar les fotografies o vídeos del procés al Whatsapp 647 51 45 48 fins el diumenge dia 6. Atenció, perquè les inscripcions finalitzen aquell dia a les 13 h i l’enviament d’imatges a les 16h!

Així, l’associació de veïns vetlla per mantenir la tradició de la paella i fideuà durant tota la setmana. Els premis seran vals de descompte per comerços i restaurants de Bellaterra per un valor total de 250 euros. Es tracta d’una manera de recordar el bo i millor de la Festa Major alhora que es dona un impuls als comerços i restauradors del barri.

Després de tot un any, però, pot arribar a ser difícil inspirar-se. Per això, us oferim un recull de les millors imatges del concurs de paelles presencial d’altres anys perquè agafeu idees per reprendre l’activitat més emblemàtica de la Festa Major.

Bona sort i bon profit!