Francos diu adéu a Bellaterra i deixa l’acta de regidor

by | set. 2, 2020 | Cerdanyola, Política

El fins ara regidor de l’Ajuntament de Cerdanyola encarregat de les relacions amb l’EMD de Bellaterra, Víctor Francos, ha renunciat. Ho ha fet aquest dimecres 2 de setembre matí, segons avançava en declaracions a Cerdanyola.info, per incompatibilitat amb el seu nou càrrec a Madrid, amb el ministre de Sanitat, Salvador Illa.

En les declaracions, Francos indica que “el mes de març ja vaig estar fent una col·laboració puntual amb el ministeri que permetia el decret de l’estat d’alarma”. Un treball que, sembla, ha desembocat en una nova tasca que l’impossibilita per la seva feina a l’Ajuntament de la ciutat. Per tant, destaca Francos, “acabo de presentar aquest matí la renúncia, amb data d’ahir, a la meva acta de regidor a l’Ajuntament”.

Entre les qüestions que ha destacat que queden a mitges estan temes d’espai públic, civisme i manteniment de zones comunes. També les relacions amb l’EMD de Bellaterra, que ha destacat com a “bàsiques” per a la ciutat. Unes relacions que “en aquest any i escaig han avançat bé; ara la tasca l’assumirà un altre company de govern i continuarà avançant, n’estic segur”, desitja Francos. Tot i que s’especula amb Marian Navarro, següent en la llista, encara no s’ha confirmat qui agafarà les seves responsabilitats al consistori.

El ja ex-regidor de Cerdanyola diu que, tot i que les seves obligacions seran a Madrid, seguirà vivint a Cerdanyola i col·laborant amb el PSC a la ciutat “en una activa segona fila”.

FOTO PORTADA: Víctor Francos i Laura Benseny, durant una entrevista al local del BellaterraDiari | Redacció

Vols llegir més…?

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Víctor Francos serà la nova mà dreta del ministre Miquel Iceta - BellaterraDiari - […] regidor responsable de Relacions amb l’EMD de Bellaterra, Víctor Francos (PSC), serà el nou secretari d’Estat de Política Territorial i…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: