El fins ara regidor de l’Ajuntament de Cerdanyola encarregat de les relacions amb l’EMD de Bellaterra, Víctor Francos, ha renunciat. Ho ha fet aquest dimecres 2 de setembre matí, segons avançava en declaracions a Cerdanyola.info, per incompatibilitat amb el seu nou càrrec a Madrid, amb el ministre de Sanitat, Salvador Illa.

En les declaracions, Francos indica que “el mes de març ja vaig estar fent una col·laboració puntual amb el ministeri que permetia el decret de l’estat d’alarma”. Un treball que, sembla, ha desembocat en una nova tasca que l’impossibilita per la seva feina a l’Ajuntament de la ciutat. Per tant, destaca Francos, “acabo de presentar aquest matí la renúncia, amb data d’ahir, a la meva acta de regidor a l’Ajuntament”.

Entre les qüestions que ha destacat que queden a mitges estan temes d’espai públic, civisme i manteniment de zones comunes. També les relacions amb l’EMD de Bellaterra, que ha destacat com a “bàsiques” per a la ciutat. Unes relacions que “en aquest any i escaig han avançat bé; ara la tasca l’assumirà un altre company de govern i continuarà avançant, n’estic segur”, desitja Francos. Tot i que s’especula amb Marian Navarro, següent en la llista, encara no s’ha confirmat qui agafarà les seves responsabilitats al consistori.

El ja ex-regidor de Cerdanyola diu que, tot i que les seves obligacions seran a Madrid, seguirà vivint a Cerdanyola i col·laborant amb el PSC a la ciutat “en una activa segona fila”.

FOTO PORTADA: Víctor Francos i Laura Benseny, durant una entrevista al local del BellaterraDiari | Redacció