Les oficines de l’EMD tornen a estar actives després de les vacances

by | set. 2, 2020 | Societat

Les oficines de l’administració de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra tornen a obrir al públic.

Després d’estar tancades durant tot el mes d’agost, els bellaterrencs i bellaterrenques podran tornar a acudir al Centre Cívic de Bellaterra a la plaça Maragall, on es situa físicament l’entitat, per a fer gestions i obtenir informació.

Qui necessiti anar-hi ho haurà de fer demanant cita prèvia, tot i que a causa de la pandèmia s’incentiva la gestió telefònica a través del  93 518 18 30. El seu horari habitual d’oficina continuarà sent de 10 a 13 h de dilluns a divendres, i de 16 a 18 h els dijous.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: