Les oficines de l’EMD tornen a estar actives després de les vacances

by | set. 2, 2020 | Societat

Les oficines de l’administració de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra tornen a obrir al públic.

Després d’estar tancades durant tot el mes d’agost, els bellaterrencs i bellaterrenques podran tornar a acudir al Centre Cívic de Bellaterra a la plaça Maragall, on es situa físicament l’entitat, per a fer gestions i obtenir informació.

Qui necessiti anar-hi ho haurà de fer demanant cita prèvia, tot i que a causa de la pandèmia s’incentiva la gestió telefònica a través del  93 518 18 30. El seu horari habitual d’oficina continuarà sent de 10 a 13 h de dilluns a divendres, i de 16 a 18 h els dijous.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: