Com sabeu, tot i que aquest any la Festa Major no se celebrarà a Bellaterra, la Unió de Veïns no ha renunciat a celebrar el concurs de paelles. L’EMD va decidir suspendre la festa grossa a causa del COVID-19. Tot i això, l’entitat veïnal ha adaptat la seva activitat estrella del diumenge per fer una versió online per mantenir l’esperit de les paelles de Festa Major.

Les inscripcions segueixen obertes, i des de la Unió de Veïns encoratgen a tots els bellaterrencs i bellaterrenques a participar per a mantenir una tradició que, enguany, té una doble vessant positiva.

D’una banda, les 10 paelles o fideuàs guanyadores obtindran uns vals de 25 euros per gastar als comerços i restaurants de Bellaterra. De l’altra, per cada persona, grup o entitat que faci una paella o fideuà, es donarà un quilo d’arròs, un litre d’oli i un pot de sofregit al Banc dels Aliments del supermercat Condis de Bellaterra.

Si encara no us heu apuntat i voleu gaudir d’una excusa per a preparar un bon dinar amb amics o familiars, podeu inscriure-us a través d’aquest enllaç: fins les 13 h del diumenge 6 de setembre. També ho podeu fer en el següent formulari:

Inscripció Concurs Paelles i Fideuàs confinades

Periode d’inscripcions: A partir del dia 1 de setembre fins el dia 6 de setembre a les 13h. Periode d’enviament de fotografies i vídeos al whatsapp 647 51 45 48, fins al 6 de setembre a les 16h. Lliurament premis 6 de setembre a les 19h

Ànims i bona paella!

Els comerços en què es podran gaudir els vals de descompte són:

 • Cafè Bonaparte
 • Farmàcia Bellaterra
 • Llibreria Paper’s
 • El Bar del Club Bellaterra
 • Hostal Sant Pancraç
 • Supermercat Condis
 • Estilistes Teresa Romero
 • Restaurant Ébano,
 • Restaurant Marcs
 • Taller mecànic Xavi Llauradó
 • Restaurant Galliner
 • Vins Divinos&Divinas
 • Restaurant Can Edo
 • Veterinària FamilyCan

Podeu veure aquí l’entrevista a Miquel Seriola, organitzador del concurs.

També podeu agafar idees per a paelles mirant les fotos d’altres anys.