Ja us heu inscrit a la paella confinada d’enguany?

by | set. 3, 2020 | Espai d'Entitats, Festa Major

Inscriviu-vos al concurs per treure partit a les vostres paelles | Redacció

Com sabeu, tot i que aquest any la Festa Major no se celebrarà a Bellaterra, la Unió de Veïns no ha renunciat a celebrar el concurs de paelles. L’EMD va decidir suspendre la festa grossa a causa del COVID-19. Tot i això, l’entitat veïnal ha adaptat la seva activitat estrella del diumenge per fer una versió online per mantenir l’esperit de les paelles de Festa Major.

Les inscripcions segueixen obertes, i des de la Unió de Veïns encoratgen a tots els bellaterrencs i bellaterrenques a participar per a mantenir una tradició que, enguany, té una doble vessant positiva.

D’una banda, les 10 paelles o fideuàs guanyadores obtindran uns vals de 25 euros per gastar als comerços i restaurants de Bellaterra. De l’altra, per cada persona, grup o entitat que faci una paella o fideuà, es donarà un quilo d’arròs, un litre d’oli i un pot de sofregit al Banc dels Aliments del supermercat Condis de Bellaterra.

Si encara no us heu apuntat i voleu gaudir d’una excusa per a preparar un bon dinar amb amics o familiars, podeu inscriure-us a través d’aquest enllaç: fins les 13 h del diumenge 6 de setembre. També ho podeu fer en el següent formulari:

Inscripció Concurs Paelles i Fideuàs confinades

Periode d’inscripcions: A partir del dia 1 de setembre fins el dia 6 de setembre a les 13h. Periode d’enviament de fotografies i vídeos al whatsapp 647 51 45 48, fins al 6 de setembre a les 16h. Lliurament premis 6 de setembre a les 19h

Ànims i bona paella!

Els comerços en què es podran gaudir els vals de descompte són:

 • Cafè Bonaparte
 • Farmàcia Bellaterra
 • Llibreria Paper’s
 • El Bar del Club Bellaterra
 • Hostal Sant Pancraç
 • Supermercat Condis
 • Estilistes Teresa Romero
 • Restaurant Ébano,
 • Restaurant Marcs
 • Taller mecànic Xavi Llauradó
 • Restaurant Galliner
 • Vins Divinos&Divinas
 • Restaurant Can Edo
 • Veterinària FamilyCan

Podeu veure aquí l’entrevista a Miquel Seriola, organitzador del concurs.

També podeu agafar idees per a paelles mirant les fotos d’altres anys.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El Pregó de Festa Major, el concert del Musical o la Baixada de Carros pel carrer Sant Pancraç són algunes de les activitats que han donat vida a aquesta darrera Festa Major, que tot i veure’s limitada per les restriccions sanitàries, ha aplegat part del veïnat de Bellaterra i dels pobles propers

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: