El Musical celebra dos concerts de Festa Major tot i la seva suspensió

by | set. 4, 2020 | Espai d'Entitats

Alumnes d'El Musical, preparant les actuacions | El Musical

L’escola de música i conservatori El Musical de Bellaterra celebrarà el tradicional concert de Festa Major de Bellaterra, tot i la suspensió de la festivitat. Seran aquest divendres 4 de setembre, en dos horaris diferents, a partir de les 15.30 h.

Per adaptar-se a la COVID-19, les dues actuacions se celebraran a l’escola i es transmetran en directe a través del canal de YouTube de l’escola de música i conservatori. Els dos concerts serviran, alhora, per a mostrar el què han après els diferents alumnes durant el VIè Curs Intensiu de Música de Cambra.

El primer d’aquests concerts serà a les 15.30 h, i es podrà veure per streaming a través d’aquest enllaç. El segon i últim podrà visualitzar-se a les 19.30 h a través d’aquest link.

Tant les actuacions com el curs han anat a càrrec del Trio Arriaga, format per Daniel Ligorio (director del curs) David Apellániz i Juan Luís Gallego, juntament amb Anna Mora (coordinadora del curs) i Marta Cardona.

Vols llegir més…?

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

La cultura al punt de mira per a més de 50 belletarrencs. El passat dijous dia 21 d’octubre es va dur a terme una tertúlia del Fòrum de Bellaterra, a càrrec de Miquel Angel Ramos, arquitecte bellaterrenc i membre de la Junta Directiva de l’Associació; presentat per Ramon Fort, exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: