L’escola de música i conservatori El Musical de Bellaterra celebrarà el tradicional concert de Festa Major de Bellaterra, tot i la suspensió de la festivitat. Seran aquest divendres 4 de setembre, en dos horaris diferents, a partir de les 15.30 h.

Per adaptar-se a la COVID-19, les dues actuacions se celebraran a l’escola i es transmetran en directe a través del canal de YouTube de l’escola de música i conservatori. Els dos concerts serviran, alhora, per a mostrar el què han après els diferents alumnes durant el VIè Curs Intensiu de Música de Cambra.

El primer d’aquests concerts serà a les 15.30 h, i es podrà veure per streaming a través d’aquest enllaç. El segon i últim podrà visualitzar-se a les 19.30 h a través d’aquest link.

Tant les actuacions com el curs han anat a càrrec del Trio Arriaga, format per Daniel Ligorio (director del curs) David Apellániz i Juan Luís Gallego, juntament amb Anna Mora (coordinadora del curs) i Marta Cardona.