El Musical celebra dos concerts de Festa Major tot i la seva suspensió

by | set. 4, 2020 | Espai d'Entitats

Alumnes d'El Musical, preparant les actuacions | El Musical

L’escola de música i conservatori El Musical de Bellaterra celebrarà el tradicional concert de Festa Major de Bellaterra, tot i la suspensió de la festivitat. Seran aquest divendres 4 de setembre, en dos horaris diferents, a partir de les 15.30 h.

Per adaptar-se a la COVID-19, les dues actuacions se celebraran a l’escola i es transmetran en directe a través del canal de YouTube de l’escola de música i conservatori. Els dos concerts serviran, alhora, per a mostrar el què han après els diferents alumnes durant el VIè Curs Intensiu de Música de Cambra.

El primer d’aquests concerts serà a les 15.30 h, i es podrà veure per streaming a través d’aquest enllaç. El segon i últim podrà visualitzar-se a les 19.30 h a través d’aquest link.

Tant les actuacions com el curs han anat a càrrec del Trio Arriaga, format per Daniel Ligorio (director del curs) David Apellániz i Juan Luís Gallego, juntament amb Anna Mora (coordinadora del curs) i Marta Cardona.

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: