Ja torna a ser aquí la nova edició en paper del BellaterraDiari, la primera després de les vacances. En aquesta ocasió ens centrem en les activitats destacades del cap de setmana de Festa Major, tot i la suspensió de la festivitat per part de l’EMD de Bellaterra. En concret, el concurs de paelles confinades de la Unió de Veïns i els concerts duts a terme per El Musical.

En el número 23 del BellaterraDiari en paper, corresponent al mes d’agost de 2020, tractem també altres temes d’actualitat dels últims dies de l’estiu. Entre ells l’últim recompte de contagis de COVID-19 a la ciutat i Bellaterra, la prohibició de les reunions socials de més de 10 persones o la suspensió de La Sansi de Bellaterra 2020.

A més, tractem també com han anat les notes de tall per la UAB aquest any i el comiat de Víctor Francos com a regidor cerdanyolenc encarregat de les relacions amb l’EMD. També parlem de la candidatura del bellaterrenc Agustí Benedito a presidir el FC Barcelona i l‘incendi a una estació elèctrica i de telefonia a la B-30.

Per últim, com sempre, també podreu llegir el nostre Editorial del mes, sobre els diners de la Festa Major.

Podeu veure la versió en imatge a continuació: