Les notícies més destacades del mes, en la nova edició en paper del BellaterraDiari

by | set. 4, 2020 | BellaterraDiari en Paper

Llegeix la nostra edició en paper també al mòbil | Redacció

Ja torna a ser aquí la nova edició en paper del BellaterraDiari, la primera després de les vacances. En aquesta ocasió ens centrem en les activitats destacades del cap de setmana de Festa Major, tot i la suspensió de la festivitat per part de l’EMD de Bellaterra. En concret, el concurs de paelles confinades de la Unió de Veïns i els concerts duts a terme per El Musical.

En el número 23 del BellaterraDiari en paper, corresponent al mes d’agost de 2020, tractem també altres temes d’actualitat dels últims dies de l’estiu. Entre ells l’últim recompte de contagis de COVID-19 a la ciutat i Bellaterra, la prohibició de les reunions socials de més de 10 persones o la suspensió de La Sansi de Bellaterra 2020.

A més, tractem també com han anat les notes de tall per la UAB aquest any i el comiat de Víctor Francos com a regidor cerdanyolenc encarregat de les relacions amb l’EMD. També parlem de la candidatura del bellaterrenc Agustí Benedito a presidir el FC Barcelona i l‘incendi a una estació elèctrica i de telefonia a la B-30.

Per últim, com sempre, també podreu llegir el nostre Editorial del mes, sobre els diners de la Festa Major.

Podeu veure la versió en imatge a continuació:

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: