Maria Ángeles ‘Marian’ Navarro serà la nova regidora del govern del PSC a Cerdanyola del Vallès després de la renúncia de Víctor Francos. Així ho ha confirmat el govern local durant el ple extraordinari d’aquest 4 de setembre, que ha servit per fer efectiu l’adéu del fins ara segon tinent d’alcaldia. Francos marxa de l’Ajuntament cerdanyolenc per assumir el càrrec de cap de gabinet del ministre de Sanitat Salvador Illa.

En un ple que ha durat al voltant de cinc minuts, els regidors i regidores han pres coneixement de la renúncia de Víctor Francos. L’alcalde Carlos Cordón ha agraït la tasca feta pel regidor en les seves dues etapes al govern de la ciutat -amb Carme Carmona i ara amb Cordón – i el seu paper com a portaveu del grup municipal socialista durant l’anterior mandat. “Ha elevat el nivell del plenari amb la seva presència”, ha assegurat Cordón.

Francos no ha participat del ple extraordinari i per part de l’oposició només ha intervingut la regidora d’En Comú Podem, Cecilia Collado, qui ha desitjat sort al cerdanyolenc davant el seu nou càrrec al Ministeri de Sanitat. Així mateix, ha donat la benvinguda a la nova regidora, Marian Navarro.

La presa de possessió del càrrec de Navarro es farà durant el ple ordinari del mes de setembre. La cerdanyolenca ocupava la posició número deu a la llista del PSC de les eleccions de 2019. Marian Navarro ha treballat com a administrativa i va ser presidenta de l’associació de veïns del barri de Banús, entre 2009 i 2013.

De moment, es desconeixen les atribucions de Navarro, ni qui s’encarregarà de la interlocució entre Ajuntament i EMD de Bellaterra.