A què destinarem els diners de Festa Major?

by | set. 7, 2020 | Economia, Editorial, Festa Major

En què us agradaria gastar 77.000 euros? A falta de saber el cost exacte que va tenir la Festa Major dels anys 2018 i 2019, el pressupost anual reservat per “Festes i Actes Populars” l’any 2019 se situa en 77.000 euros.

I és que ara caldrà veure què passa amb aquests diners i on serà millor invertir-los. En la pròxima Festa Major? En subvencions a les entitats organitzadores? En ajudes als comerços i restaurants que han hagut d’estar tancats? Al sector de la Cultura? A la instal·lació amb forta vocació de servei públic com és El Club…? Ara tenim
marge per decidir si prioritzem la salut, la investigació, les desigualtats o la peatonalització de la plaça i la desviació de la BV-1414, projecte que s’ha aprovat i del qual haurien de començar les obres “aviat”.

Així i tot, no ens podem estar de dir que, malgrat la Festa Major s’hagi suspès definitivament, és una pena que l’administració no hagi posat a disposició els seus mitjans (llegir nostres mitjans) per tal de publicitar les activitats de les entitats. Ens referim als tòtems situats a les entrades i sortides del poble i als canals digitals de l’EMD.

Les entitats volen col·laborar; posem-los facilitats i no desconfiança. En la nostra opinió, una administració hauria de dir que sí a tot, o esforçar-se, com a mínim, per col·laborar. Ben mirat el diner públic és una qüestió de col·laboració i anar junts…

FOTO PORTADA: L’escenari de la Festa Major, buit | Redacció

Vols llegir més…?

Els vallesans han perdut un 7% del poder adquisitiu entre 2016 i 2020

Els vallesans han perdut un 7% del poder adquisitiu entre 2016 i 2020

Entre 2016 i 2020, els salaris han crescut a la comarca un 5,8% en termes nominals. Tanmateix, en termes reals, tenint en compte la inflació, els sous han patit una pèrdua de la capacitat adquisitiva del 7%. Aquesta és una de les dades que destaca la nova edició de l’informe anual elaborat per l’Observatori Comarcal que analitza els salaris als cinc grans municipis del Vallès Occidental, amb més de 40.000 habitants.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: