A què destinarem els diners de Festa Major?

by | set. 7, 2020 | Economia, Editorial, Festa Major

En què us agradaria gastar 77.000 euros? A falta de saber el cost exacte que va tenir la Festa Major dels anys 2018 i 2019, el pressupost anual reservat per “Festes i Actes Populars” l’any 2019 se situa en 77.000 euros.

I és que ara caldrà veure què passa amb aquests diners i on serà millor invertir-los. En la pròxima Festa Major? En subvencions a les entitats organitzadores? En ajudes als comerços i restaurants que han hagut d’estar tancats? Al sector de la Cultura? A la instal·lació amb forta vocació de servei públic com és El Club…? Ara tenim
marge per decidir si prioritzem la salut, la investigació, les desigualtats o la peatonalització de la plaça i la desviació de la BV-1414, projecte que s’ha aprovat i del qual haurien de començar les obres “aviat”.

Així i tot, no ens podem estar de dir que, malgrat la Festa Major s’hagi suspès definitivament, és una pena que l’administració no hagi posat a disposició els seus mitjans (llegir nostres mitjans) per tal de publicitar les activitats de les entitats. Ens referim als tòtems situats a les entrades i sortides del poble i als canals digitals de l’EMD.

Les entitats volen col·laborar; posem-los facilitats i no desconfiança. En la nostra opinió, una administració hauria de dir que sí a tot, o esforçar-se, com a mínim, per col·laborar. Ben mirat el diner públic és una qüestió de col·laboració i anar junts…

FOTO PORTADA: L’escenari de la Festa Major, buit | Redacció

Vols llegir més…?

Les claus que expliquen l’apagada massiva elèctrica per aquest vespre

Les claus que expliquen l’apagada massiva elèctrica per aquest vespre

Avui al vespre, entre les 22 i les 22.30 hores del vespre s’espera que llars d’arreu de Catalunya, les Balears, Euskadi i Galícia apaguin les llums, desendollin aparells electrònics i participin així a l’apagada elèctrica massiva convocada sota el lema ‘Desconnecta les elèctriques’

El govern espanyol promet una ajuda de 250 euros al mes pel lloguer dels joves

El govern espanyol promet una ajuda de 250 euros al mes pel lloguer dels joves

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que els pressupostos generals de l’Estat per al 2022 inclouen una ajuda per pagar el lloguer de 250 euros al mes per a joves d’entre 18 i 35 anys. Podran accedir a aquest “bo jove d’habitatge” aquells joves que tinguin uns ingressos anuals inferiors a 23.725 euros i l’ajuda serà per als pròxims dos anys

El Govern destinarà 280 mil euros addicionals a les EMD de Catalunya

El Govern destinarà 280 mil euros addicionals a les EMD de Catalunya

Un dels sectors que s’ha vist afectat per la crisi social, econòmica i sanitària de la Covid-19 són les administracions locals, que han hagut de fer front i donar suport a la pèrdua de llocs de treball locals, al tancament de negocis i a la reducció de les activitats econòmiques. Una incidència que també està afectant directament als comptes públics locals, que han vist reduïda la seva recaptació neta

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: