[FOTOS] Les Paelles Confinades de la Festa Major de Bellaterra 2020

by | set. 7, 2020 | Espai d'Entitats, Festa Major, Galeries de fotos

Les Paelles Confinades de la Festa Major de Bellaterra 2020 van ser un èxit de participació, segons apunten des de la Unió de Veïns de Bellaterra, entitat organitzadora. Tot i que el concurs es va haver de celebrar a casa a causa de la cancel·lació de la Festa Major, vora uns 250 bellaterrencs i bellaterrenques hi van participar.

L’activitat va servir per a no perdre l’ocasió de celebrarel concurs de paelles que organitza l’entitat, any rere any, durant els dies de festa grossa al poble. Una activitat que ja s’ha convertit en una tradició a Bellaterra i que, enguany, va destinar part del pressupost a donar menjar al Banc dels Aliments. Concretament, es van donar 25 kg d’arròs, 25 litres d’oli i 25 llaunes de sofregit a través del supermercat Condis.

Els guanyadors i guanyadores rebran en els pròxims dies els 10 vals de 25 euros per a gastar als comerços i restaurants de Bellaterra.

Si voleu saber quins van ser els guanyadors i guanyadores, podeu llegir-ho aquí.

Us deixem les millors fotos de les paelles i fideuàs “confinats” d’aquest any:

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: