Les Paelles Confinades de la Festa Major de Bellaterra 2020 van ser un èxit de participació, segons apunten des de la Unió de Veïns de Bellaterra, entitat organitzadora. Tot i que el concurs es va haver de celebrar a casa a causa de la cancel·lació de la Festa Major, vora uns 250 bellaterrencs i bellaterrenques hi van participar.

L’activitat va servir per a no perdre l’ocasió de celebrarel concurs de paelles que organitza l’entitat, any rere any, durant els dies de festa grossa al poble. Una activitat que ja s’ha convertit en una tradició a Bellaterra i que, enguany, va destinar part del pressupost a donar menjar al Banc dels Aliments. Concretament, es van donar 25 kg d’arròs, 25 litres d’oli i 25 llaunes de sofregit a través del supermercat Condis.

Els guanyadors i guanyadores rebran en els pròxims dies els 10 vals de 25 euros per a gastar als comerços i restaurants de Bellaterra.

Si voleu saber quins van ser els guanyadors i guanyadores, podeu llegir-ho aquí.

Us deixem les millors fotos de les paelles i fideuàs “confinats” d’aquest any: