Des del 2 de setembre i a data del 7 de setembre, a BellaterraCerdanyola s’han sumat 40 nous casos de Covid-19, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat. En total, la ciutat acumula 1.054 casos positius per coronavirus des de l’inici de la pandèmia.

Quant a les defuncionsSalut indica que han mort 89 veïns i veïnes a causa de la Covid-19. Dues d’aquestes defuncions s’han donat entre el passat mes d’agost i els primers dies de setembre. Una altra dada recent és l’ingrés de cinc persones de Cerdanyola a l’hospital a causa dels efectes del coronavirus entre el 21 d’agost i el 3 de setembre. En total hi ha set cerdanyolencs i cerdanyolenques ingressats per Covid-19.

Menys risc de rebrot

El 7 d’agost, el risc de rebrot continuava considerant-se molt alt a la ciutat, però des de l’última setmana d’agost i la primera de setembre, els nivells han baixat. A data del 3 de setembre -últimes dades disponibles- , el risc de rebrot se situava en 106 punts, molt a prop de la línia de risc moderat que acaba als 100 punts. Les dades a finals del mes d’agost havien arribat als 243 punts.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha destacat a les seves xarxes socials que es viu un moment “clau” amb la represa de molta activitat laboral i la futur areobertura de les escoles. Cordón demana a la població mantenir la “guàrdia alta” i seguir les mesures de prevenció.

FOTO PORTADA: Imatge d’una prova PCR | ACN