Moderat risc de rebrot per COVID-19 a la ciutat i a Bellaterra

by | set. 8, 2020 | Societat

Imatge d'una prova PCR | ACN

Des del 2 de setembre i a data del 7 de setembre, a BellaterraCerdanyola s’han sumat 40 nous casos de Covid-19, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat. En total, la ciutat acumula 1.054 casos positius per coronavirus des de l’inici de la pandèmia.

Quant a les defuncionsSalut indica que han mort 89 veïns i veïnes a causa de la Covid-19. Dues d’aquestes defuncions s’han donat entre el passat mes d’agost i els primers dies de setembre. Una altra dada recent és l’ingrés de cinc persones de Cerdanyola a l’hospital a causa dels efectes del coronavirus entre el 21 d’agost i el 3 de setembre. En total hi ha set cerdanyolencs i cerdanyolenques ingressats per Covid-19.

Menys risc de rebrot

El 7 d’agost, el risc de rebrot continuava considerant-se molt alt a la ciutat, però des de l’última setmana d’agost i la primera de setembre, els nivells han baixat. A data del 3 de setembre -últimes dades disponibles- , el risc de rebrot se situava en 106 punts, molt a prop de la línia de risc moderat que acaba als 100 punts. Les dades a finals del mes d’agost havien arribat als 243 punts.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha destacat a les seves xarxes socials que es viu un moment “clau” amb la represa de molta activitat laboral i la futur areobertura de les escoles. Cordón demana a la població mantenir la “guàrdia alta” i seguir les mesures de prevenció.

FOTO PORTADA: Imatge d’una prova PCR | ACN

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: