L’acte institucional de la Diada a Bellaterra serà sense públic

by | set. 10, 2020 | Cultura

L’EMD de Bellaterra ha indicat aquest dijous 10 de setembre que l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya es farà sense públic. Ho ha indicat a menys de 24 hores de l’acte a través d’una publicació al seu Facebook, on també indica que serà a través d’aquesta plataforma per on es transmetrà l’acte.

La trobada dels representants institucionals serà a les 11 h a la plaça del Pi, i prescindirà de públic, segons s’explica, “per evitar aglomeracions“. Una nova mesura de cancel·lació d’actes públics presencials a causa del context de la COVID-19, que se suma a altres com la Festa Major.

L’acte també es podrà seguir paral·lelament a través de l’Instagram de BellaterraDiari.

FOTO PORTADA: Ofrena floral d’un any anterior a Bellaterra | Samuel Martínez

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: