L’acte institucional de la Diada a Bellaterra serà sense públic

by | set. 10, 2020 | Cultura

L’EMD de Bellaterra ha indicat aquest dijous 10 de setembre que l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya es farà sense públic. Ho ha indicat a menys de 24 hores de l’acte a través d’una publicació al seu Facebook, on també indica que serà a través d’aquesta plataforma per on es transmetrà l’acte.

La trobada dels representants institucionals serà a les 11 h a la plaça del Pi, i prescindirà de públic, segons s’explica, “per evitar aglomeracions“. Una nova mesura de cancel·lació d’actes públics presencials a causa del context de la COVID-19, que se suma a altres com la Festa Major.

L’acte també es podrà seguir paral·lelament a través de l’Instagram de BellaterraDiari.

FOTO PORTADA: Ofrena floral d’un any anterior a Bellaterra | Samuel Martínez

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: