[FOTOS] Les imatges del primer dia d’escola després de la COVID-19 a Bellaterra

by | set. 14, 2020 | Galeries de fotos, Terra Educativa

Entrada a l'Escola Ramon Fuster aquest primer dia de classe | Redacció

La controvertida tornada a l’escola des de l’arribada de la pandèmia de la COVID-19 ja és aquí. Després de 6 mesos en què infants i adolescents no han pogut anar a l’escola, aquest dilluns 14 de setembre, 3.635 alumnes han començat les classes a Bellaterra sota l’ombra de la COVID-19.

La xifra dels centres dins el municipi de Cerdanyola suposa, tal com ja va passar l’any 2019, una cinquena part dels 10.023 alumnes matriculats a tot el municipi de Cerdanyola del Vallès pel curs 2020-2021. A això se li han d’afegir 1.430 alumnes de La Vall, pròxima a Bellaterra però pertanyent al municipi de Sabadell.

Un any especialment complicat a causa de l’amenaça de rebrots i contagis per coronavirus a tota Catalunya, que dividirà la responsabilitat sanitària entre centres i Generalitat. En general, les mascaretes, els grups estables i reduïts, les entrades esglaonades i distanciades i la higiene de mans seran la tònica general d’aquest curs per evitar contagis.

Per etapes educatives, els centres educatius bellaterrencs concentraran la major part dels alumnes en l’Educació Primària. Concretament, 2.127 alumnes entraran a un dels sis cursos de Primària o l’última etapa d’Infantil a una escola bellaterrenca. D’ells, 455 aniran a l’Escola Bellaterra (coneguda com “L’Escoleta”), 699 al Ramon Fuster, 205 a l’escola Waldorf-Steiner El Til·ler i 768 a La Vall.

A Secundària comencen curs a un institut bellaterrenc 1.513 alumnes. D’ells, 243 d’ESO i 168 de Batxillerat aniran al Pere Calders, 352 d’ESO al Ramon Fuster i 88 a l’Escola Waldorf, així com 484 d’ESO i 178 de Batxillerat comencen curs a La Vall.

A aquests números cal afegir els 50 alumnes de La Llar d’en Pitus, d’entre 0 i 3 anys, que ja ha hagut de tancar un grup per precaució. També cal comptar els 41 alumnes de l’escola d’educació especial Bellaire.

A continuació, us deixem algunes imatges de com ha estat aquesta entrada excepcional de les escoles en els sis centres d’educació següents: Escola El Til·ler Waldorf-Steiner, Escola Ramon Fuster, Escola Bellaire, Escola La Vall, Escola Bellaterra i Institut Pere Caldés.

Podeu llegir el punt de vista dels centres aquí.

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: