Ensurt entre els veïns pel segon accident a l’avinguda de Bartomeu en un mes i mig

by | set. 14, 2020 | Successos

Així ha quedat el cotxe després de l'accident | Redacció

Un nou accident de trànsit a l’avinguda de Bartomeu ha dificultat el pas al migdia a Bellaterra. El sinistre ha sigut al voltant de les 13.30 h d’aquest dilluns 14 de setembre, i no ha generat ferits de consideració.

L’accident s’ha produït quan el conductor s’ha sortit de la via a l’altura del número 10 de l’avinguda, ben a prop de la plaça del Pi, i ha trencat part del mur d’una casa. Tot i que el cotxe ha quedat malmès, el conductor no ha patit ferides de gravetat.

Més enllà del conductor, cap altra persona ha estat ferida per l’accident. Tot i això, alguns veïns han mostrat certa preocupació, ja que es tracta del segon accident de trànsit amb sortida de la via a aquesta corba en un mes i mig. I és que a finals del mes de juliol ja hi va haver un altre accident de trànsit a l’altura del número 10 de la via.

Al lloc de l’accident s’han desplaçat efectius del Servei d’Emergències Mèdiques, Bombers de la Generalitat i la Policia Local de Cerdanyola, que han atès al ferit i han regulat el trànsit a la via.

Al lloc dels fets hi ha acudit la Policia Local de Cerdanyola i el Servei d’Emergències Mèdiques | Redacció

FOTO PORTADA: Així ha quedat el cotxe després de l’accident | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

1 Comentaris

1 Comment

  1. JORDI BAS

    Tothom sap que la Bv1414 és un perill. La responsabilitat de les víctimes i danys cau, en primer lloc, sobre els tècnics de la DIBA, que primen una drecera innecessària entre autopistes per dins d’un poble quan a tot arreu s’estan posant mesures per a minimitzar o eliminar el trànsit als nuclis urbans. En segon lloc, sobre l’ajuntament de Cerdanyola, que en línia amb la política d’abandonament de Bellaterra vol perpetuar aquesta situació sense voler posar mesures efectives ni tampoc que es transfereixi aquest tram de la carretera (l’únic que no ho està) a l’EMD de Bellaterra. De veritat que costa d’entendre.

    Jordi Bas

    Reply

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: