Un nou accident de trànsit a l’avinguda de Bartomeu ha dificultat el pas al migdia a Bellaterra. El sinistre ha sigut al voltant de les 13.30 h d’aquest dilluns 14 de setembre, i no ha generat ferits de consideració.

L’accident s’ha produït quan el conductor s’ha sortit de la via a l’altura del número 10 de l’avinguda, ben a prop de la plaça del Pi, i ha trencat part del mur d’una casa. Tot i que el cotxe ha quedat malmès, el conductor no ha patit ferides de gravetat.

Més enllà del conductor, cap altra persona ha estat ferida per l’accident. Tot i això, alguns veïns han mostrat certa preocupació, ja que es tracta del segon accident de trànsit amb sortida de la via a aquesta corba en un mes i mig. I és que a finals del mes de juliol ja hi va haver un altre accident de trànsit a l’altura del número 10 de la via.

Al lloc de l’accident s’han desplaçat efectius del Servei d’Emergències Mèdiques, Bombers de la Generalitat i la Policia Local de Cerdanyola, que han atès al ferit i han regulat el trànsit a la via.

Al lloc dels fets hi ha acudit la Policia Local de Cerdanyola i el Servei d’Emergències Mèdiques | Redacció

FOTO PORTADA: Així ha quedat el cotxe després de l’accident | Redacció