[FOTOS] La Diada 2020 a Bellaterra

by | set. 15, 2020 | Cultura, Galeries de fotos

L’acte institucional de la Diada Nacional de l’11-S a Bellaterra d’aquest divendres va estar marcat per la cancel·lació de La Sansi de Bellaterra a causa de la COVID-19. Tot i això, tant els partits a l’EMD com l’ANC de Bellaterra van acudir als parlaments i l’ofrena floral a càrrec dels polítics bellaterrencs.

A l’acte també hi van participar l’alcalde de Cerdanyola, Carles Cordón, i comandaments de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Per part dels polítics de Bellaterra van parlar Ramon Andreu, president de l’EMD, Quim Oltra, d’Esquerra Republicana a Bellaterra i Jordi Macarulla, de Convergents.

En acabar l’acte es va fer un minut de silenci per les víctimes de la COVID-19 i es va escoltar el Cant dels Segadors.

Podeu llegir la crònica aquí, i veure les fotos a continuació:

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: