[FOTOS] La Diada 2020 a Bellaterra

by | set. 15, 2020 | Cultura, Galeries de fotos

L’acte institucional de la Diada Nacional de l’11-S a Bellaterra d’aquest divendres va estar marcat per la cancel·lació de La Sansi de Bellaterra a causa de la COVID-19. Tot i això, tant els partits a l’EMD com l’ANC de Bellaterra van acudir als parlaments i l’ofrena floral a càrrec dels polítics bellaterrencs.

A l’acte també hi van participar l’alcalde de Cerdanyola, Carles Cordón, i comandaments de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Per part dels polítics de Bellaterra van parlar Ramon Andreu, president de l’EMD, Quim Oltra, d’Esquerra Republicana a Bellaterra i Jordi Macarulla, de Convergents.

En acabar l’acte es va fer un minut de silenci per les víctimes de la COVID-19 i es va escoltar el Cant dels Segadors.

Podeu llegir la crònica aquí, i veure les fotos a continuació:

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: