Torna a “alt” el risc de rebrot a Bellaterra i la ciutat

by | set. 16, 2020 | Societat

Cerdanyola del Vallès i Bellaterra tornen a situar-se en els nivells alts de risc de rebrot per coronavirus després d’uns dies amb risc moderat. En una setmana – entre el 7 i el 14 de setembre – s’han detectat 52 nous casos positius de coronavirus a la ciutat, segons les dades del Departament de Salut i tenint en compte les proves PCR i de test ràpid.

El risc de rebrot moderat ha durat poc al municipi. Fa una setmana, la ciutat se situava per sota dels 100 punts i, per tant, dins la zona de risc moderat. A partir del 9 de setembre, però, ha augmentat la detecció de contagis i el risc de rebrot torna a situar-se a la zona alta amb 134,79 punts. 

El balanç de contagis setmanals actual és similar als registrats durant el mes d’agost però el risc de rebrot és ara més baix que el 24 d’agost, quan es va arribar als 246 punts. 

Cinc ingressats al Taulí

Actualment hi ha cinc persones de Cerdanyola ingressades a l’hospital per Covid-19. Segons dades de Salut, cap d’aquestes persones està ingressada a l’UCI.

Aquesta mateixa setmana, l’Hospital Parc Taulí ha decidit prohibir les visites als pacients ingressats a l’hospital. En concret, es prohibeixen les visites als pacients ingressats tant a Urgències com a tota l’àrea d’hospitalització, UCI inclosa, l’edifici VII Centenari i l’Albada. Els pacients ingressats per la Covid-19 s’acosta al centenar, després d’un cap de setmana molt negatiu a l’hospital de Sabadell, amb 50 persones diagnosticades de Covid-19 al servei d’Urgències, 31 nous ingressos hospitalaris i tres defuncions, tal com indica iSabadell.

Una de les entrades al Parc Taulí de Sabadell | Toni Alfaro
Una de les entrades al Parc Taulí de Sabadell | Toni Alfaro

Quant a les defuncions, Salut indica que des del 22 d’agost han mort dues persones de la ciutat a causa de la Covid-19. Des de l’inici de la pandèmia han mort 89 persones a causa de la malaltia associada al nou coronavirus. El balanç de defuncions al Parc Taulí és de tres durant el cap de setmana del 12 i 13 de setembre a l’hospital, que ja suma 385 des de l’inici de la pandèmia tenint en compte els pacients de tots els municipis a qui presta servei el Parc Taulí. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: