L’EMD tallarà el trànsit a la BV-1414 per treballs de poda

by | set. 17, 2020 | Mobilitat, Societat

Corba de l'avinguda Bartomeu, a la BV-1414, on es faran els treballs | Redacció

La BV-1414 es tallarà al trànsit per treballs de poda. Segons ha informat l’EMD de Bellaterra, durant aquest dissabte 19 de setembre es podarà una alzina de grans dimensions situada a la corba de l’avinguda Bartomeu, cosa que farà necessari tallar-ne el pas.

Les tasques de manteniment de l’arbrat, a l’altura de la Font de la Bonaigua, es començaran a les 6 del matí “per reduir les molèsties a la mobilitat dels veïns” i es preveu que s’acabin cap a les 12 h.

Alzina a on es faran els treballs de poda | Redacció

Alhora, l’EMD proposa alternatives per aquells que hagin de passar pel centre de Bellaterra. Com a part d’elles, s’invertirà el sentit del carrer Garreta i no s’hi podrà aparcar per afavorir el trànsit de vehicles.

Pels que vagin en sentit Sant Cugat, l’entitat indica que a la plaça del Pi pugin per l’avinguda Joan Fàbregas fins a la plaça Maragall, segueixin pel carrer Balmes, baixin pel carrer Ramon Llull i tombin al carrer Garreta, després a Narcís Monturiol i tornin a la carretera a través del carrer Mestre Nicolau. En sentit Sabadell, es recomana que es giri al carrer Casas i Amigó i se segueixi fins al Camí Antic de Sant Cugat, tombant a la dreta i seguint fins a agafar el carrer Pin i Soler fins al final.

L’entitat indica també que “els veïns dels carrers afectats tenen garantit l’accés als seus garatges”.

FOTO PORTADA: Corba de l’avinguda Bartomeu, a la BV-1414, on es faran els treballs | Redacció

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: