L’EMD tallarà el trànsit a la BV-1414 per treballs de poda

by | set. 17, 2020 | Mobilitat, Societat

Corba de l'avinguda Bartomeu, a la BV-1414, on es faran els treballs | Redacció

La BV-1414 es tallarà al trànsit per treballs de poda. Segons ha informat l’EMD de Bellaterra, durant aquest dissabte 19 de setembre es podarà una alzina de grans dimensions situada a la corba de l’avinguda Bartomeu, cosa que farà necessari tallar-ne el pas.

Les tasques de manteniment de l’arbrat, a l’altura de la Font de la Bonaigua, es començaran a les 6 del matí “per reduir les molèsties a la mobilitat dels veïns” i es preveu que s’acabin cap a les 12 h.

Alzina a on es faran els treballs de poda | Redacció

Alhora, l’EMD proposa alternatives per aquells que hagin de passar pel centre de Bellaterra. Com a part d’elles, s’invertirà el sentit del carrer Garreta i no s’hi podrà aparcar per afavorir el trànsit de vehicles.

Pels que vagin en sentit Sant Cugat, l’entitat indica que a la plaça del Pi pugin per l’avinguda Joan Fàbregas fins a la plaça Maragall, segueixin pel carrer Balmes, baixin pel carrer Ramon Llull i tombin al carrer Garreta, després a Narcís Monturiol i tornin a la carretera a través del carrer Mestre Nicolau. En sentit Sabadell, es recomana que es giri al carrer Casas i Amigó i se segueixi fins al Camí Antic de Sant Cugat, tombant a la dreta i seguint fins a agafar el carrer Pin i Soler fins al final.

L’entitat indica també que “els veïns dels carrers afectats tenen garantit l’accés als seus garatges”.

FOTO PORTADA: Corba de l’avinguda Bartomeu, a la BV-1414, on es faran els treballs | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: