Bellaterra, en alerta per pluges

by | set. 18, 2020 | Méteo

Protecció civil ha emès una alerta del pla INUNCAT per pluges que afectaran Bellaterra per aquest divendres 18 de setembre. L’organisme de gestió d’emergències de la Generalitat informa que s’esperen pluges d’intensitat moderada o alta a la zona del Vallès, arribant a superar els 30 mm en 30 minuts d’intensitat de pluja.

Els xàfecs, que s’espera que es donin durant tota la tarda, però especialment fins les 18 h. Els ruixats poden anar acompanyats de tempesta i calamarsa i és possible que es donin fenòmens de temps violent en zones del litoral i el prelitoral.

La pluja anirà baixant d’intensitat cap al vespre | Protecció Civil

Tot i que les pluges encara es podran allargar al dissabte, les afectacions es duran a terme durant la matinada.

Des de Protecció Civil recomanen tenir especial cura amb zones de fàcil inundació, i aconsellen a les autoritats locals mantenir nets embornals i claveguerams.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: