BellaterraDiari en paper torna a les bústies i els comerços

by | set. 18, 2020 | BellaterraDiari en Paper

El BellaterraDiari en paper torna al ser al carrer | Redacció

L’edició en paper del BellaterraDiari torna a ser al carrer, als comerços de Bellaterra i a les bústies. Després de sis mesos de no poder distribuir els nostres exemplars en paper amb el més destacat del mes, ara tornem a portar-los ben a prop de vosaltres.

Aquesta edició històrica, la primera distribuïda per cases i comerços des del confinament, se centra en la tornada a l’escola i les dificultats que això suposa en el context de la COVID-19 per famílies, mestres i institucions educatives de Bellaterra. Alhora, en aquest número 24 del mes de setembre també repassem com va anar i quines són les millors fotos del concurs de paelles i fideuàs confinades de la Unió de Veïns pels dies de Festa Major.

A més a més, us expliquem com va ser la celebració de l’acte institucional de la Diada de l’11-S a Bellaterra, així com altres notícies d’actualitat. Entre elles, destaquem la preconcessió de 130.000 euros de la Generalitat a l’EMD pel projecte de la plaça del Pi, la situació actual del coronavirus a la ciutat i Bellaterra i el segon accident al mateix punt de la carretera en un mes i mig.

Per últim, com sempre, podreu llegir el nostre editorial del mes, en aquesta ocasió sobre la tornada del BellaterraDiari en paper a totes les llars.

Podeu llegir la versió en imatge a continuació:

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: