BellaterraDiari en paper torna a les bústies i els comerços

by | set. 18, 2020 | BellaterraDiari en Paper

El BellaterraDiari en paper torna al ser al carrer | Redacció

L’edició en paper del BellaterraDiari torna a ser al carrer, als comerços de Bellaterra i a les bústies. Després de sis mesos de no poder distribuir els nostres exemplars en paper amb el més destacat del mes, ara tornem a portar-los ben a prop de vosaltres.

Aquesta edició històrica, la primera distribuïda per cases i comerços des del confinament, se centra en la tornada a l’escola i les dificultats que això suposa en el context de la COVID-19 per famílies, mestres i institucions educatives de Bellaterra. Alhora, en aquest número 24 del mes de setembre també repassem com va anar i quines són les millors fotos del concurs de paelles i fideuàs confinades de la Unió de Veïns pels dies de Festa Major.

A més a més, us expliquem com va ser la celebració de l’acte institucional de la Diada de l’11-S a Bellaterra, així com altres notícies d’actualitat. Entre elles, destaquem la preconcessió de 130.000 euros de la Generalitat a l’EMD pel projecte de la plaça del Pi, la situació actual del coronavirus a la ciutat i Bellaterra i el segon accident al mateix punt de la carretera en un mes i mig.

Per últim, com sempre, podreu llegir el nostre editorial del mes, en aquesta ocasió sobre la tornada del BellaterraDiari en paper a totes les llars.

Podeu llegir la versió en imatge a continuació:

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: