Primers confinaments a centres escolars a Cerdanyola i Sant Cugat

by | set. 21, 2020 | Societat

Amb l’arribada de linici de curs el passat 14 de setembre, han començat a produir-se els primers contagis per COVID-19, que han implicat els primers confinaments a escoles. A data d’aquest dilluns 21, a la ciutat són dos els grups que s’han vist afectats, mentre que a Sant Cugat ja arriben fins a vuit. A Bellaterra no hi ha, actualment, cap cas de coronavirus en un grup d’algun centre escolar.

A Cerdanyola, segons informa el TOT Cerdanyola, aquest dissabte 19 de setembre, es van confirmar dos casos positius en Covid-19 en un grup de primer d’Eso a l’Institut Jaume Mimó i a un grup de primer de batxillerat a l’institut Forat del Vent. Els alumnes dels dos grups han estat confinats després que tots els alumnes del mateix grup s’hagin realitzat la PCR i tinguin per davant 14 dies d’aïllament.

D’altra banda, a Sant Cugat un grup de 3r d’ESO de l’Institut Arnau Cadell s’ha hagut de confinar a conseqüència d’un cas positiu de coronavirus. EL TOT Sant Cugat indica que els alumnes i els professors que havien estat en contacte amb l’aula ja no han anat al centre aquest dilluns, 21 de setembre.

Aquest és el vuitè cas a la ciutat veïna després que ja la setmana passada s’acumuléssin 7 grups afectats a Sant Cugat de cinc centres diferents. Així, a més del grup de l’Arnau Cadell s’han trobat casos de coronavirus a La Farga, el Pureza de María, el Joan Maragall, el Santa Isabel i el Viaró.

FOTO PORTADA: Una aula buida | Diari de l’Educació, iStock

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: