Primers confinaments a centres escolars a Cerdanyola i Sant Cugat

by | set. 21, 2020 | Societat

Amb l’arribada de linici de curs el passat 14 de setembre, han començat a produir-se els primers contagis per COVID-19, que han implicat els primers confinaments a escoles. A data d’aquest dilluns 21, a la ciutat són dos els grups que s’han vist afectats, mentre que a Sant Cugat ja arriben fins a vuit. A Bellaterra no hi ha, actualment, cap cas de coronavirus en un grup d’algun centre escolar.

A Cerdanyola, segons informa el TOT Cerdanyola, aquest dissabte 19 de setembre, es van confirmar dos casos positius en Covid-19 en un grup de primer d’Eso a l’Institut Jaume Mimó i a un grup de primer de batxillerat a l’institut Forat del Vent. Els alumnes dels dos grups han estat confinats després que tots els alumnes del mateix grup s’hagin realitzat la PCR i tinguin per davant 14 dies d’aïllament.

D’altra banda, a Sant Cugat un grup de 3r d’ESO de l’Institut Arnau Cadell s’ha hagut de confinar a conseqüència d’un cas positiu de coronavirus. EL TOT Sant Cugat indica que els alumnes i els professors que havien estat en contacte amb l’aula ja no han anat al centre aquest dilluns, 21 de setembre.

Aquest és el vuitè cas a la ciutat veïna després que ja la setmana passada s’acumuléssin 7 grups afectats a Sant Cugat de cinc centres diferents. Així, a més del grup de l’Arnau Cadell s’han trobat casos de coronavirus a La Farga, el Pureza de María, el Joan Maragall, el Santa Isabel i el Viaró.

FOTO PORTADA: Una aula buida | Diari de l’Educació, iStock

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: