Tornem a ser aquí

by | set. 21, 2020 | Editorial

El nou exemplar del BellaterraDiari en paper ja és als comerços i cases de Bellaterra | Redacció

Benvolgudes, Benvolguts…

Ja tornem a ser aquí. Tornem a ser a casa vostra. Després de 6 mesos sense arribar a les vostres bústies, ara hem tornat. I ho fem com d’habitual, per poder saludar-vos i oferir-vos una informació de qualitat, moderna, innovadora i plena de vida per a tota la comunitat.

Gràcies a tots aquells que ens heu seguit a través de mitjans digitals durant aquests 6 mesos. Una mitjana de 5.000 persones al mes ens heu llegit i un total de 23.000 persones des d’aquell 13 de març que vam iniciar el confinament

Gràcies a les més de 23.000 persones que ens heu llegit digitalment

Aquests números suposen un gran èxit i una satisfacció en un poble de 2.800 habitants connectat a través de Whatsapp (696 56 94 59), Telegram (canal BellaterraDiari), Instagram, Facebook, Twitter, E-mail o Web. Fins a 7 canals de difusió que hem utilitzat per compensar la desconexió que molta gent gran o famílies han patit al llarg del confinament.

Enmig d’aquesta emergència social i sanitària hem fet esforços per mantenir-nos a nivell digital… i ha funcionat. Ara toca recuperar el potencial anàlogic, en paper, humà i presencial. I, perquè no, combinar-ho amb seguretat.

Perquè malgrat tot trontolli, tots seguim endavant.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

En un poble se sap tot

En un poble se sap tot

Editorial corresponent al número 21 de l’edició en paper del BellaterraDiari, de juny de 2020

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: