Tornem a ser aquí

by | set. 21, 2020 | Editorial

El nou exemplar del BellaterraDiari en paper ja és als comerços i cases de Bellaterra | Redacció

Benvolgudes, Benvolguts…

Ja tornem a ser aquí. Tornem a ser a casa vostra. Després de 6 mesos sense arribar a les vostres bústies, ara hem tornat. I ho fem com d’habitual, per poder saludar-vos i oferir-vos una informació de qualitat, moderna, innovadora i plena de vida per a tota la comunitat.

Gràcies a tots aquells que ens heu seguit a través de mitjans digitals durant aquests 6 mesos. Una mitjana de 5.000 persones al mes ens heu llegit i un total de 23.000 persones des d’aquell 13 de març que vam iniciar el confinament

Gràcies a les més de 23.000 persones que ens heu llegit digitalment

Aquests números suposen un gran èxit i una satisfacció en un poble de 2.800 habitants connectat a través de Whatsapp (696 56 94 59), Telegram (canal BellaterraDiari), Instagram, Facebook, Twitter, E-mail o Web. Fins a 7 canals de difusió que hem utilitzat per compensar la desconexió que molta gent gran o famílies han patit al llarg del confinament.

Enmig d’aquesta emergència social i sanitària hem fet esforços per mantenir-nos a nivell digital… i ha funcionat. Ara toca recuperar el potencial anàlogic, en paper, humà i presencial. I, perquè no, combinar-ho amb seguretat.

Perquè malgrat tot trontolli, tots seguim endavant.

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: