Benvolgudes, Benvolguts…

Ja tornem a ser aquí. Tornem a ser a casa vostra. Després de 6 mesos sense arribar a les vostres bústies, ara hem tornat. I ho fem com d’habitual, per poder saludar-vos i oferir-vos una informació de qualitat, moderna, innovadora i plena de vida per a tota la comunitat.

Gràcies a tots aquells que ens heu seguit a través de mitjans digitals durant aquests 6 mesos. Una mitjana de 5.000 persones al mes ens heu llegit i un total de 23.000 persones des d’aquell 13 de març que vam iniciar el confinament

Gràcies a les més de 23.000 persones que ens heu llegit digitalment

Aquests números suposen un gran èxit i una satisfacció en un poble de 2.800 habitants connectat a través de Whatsapp (696 56 94 59), Telegram (canal BellaterraDiari), Instagram, Facebook, Twitter, E-mail o Web. Fins a 7 canals de difusió que hem utilitzat per compensar la desconexió que molta gent gran o famílies han patit al llarg del confinament.

Enmig d’aquesta emergència social i sanitària hem fet esforços per mantenir-nos a nivell digital… i ha funcionat. Ara toca recuperar el potencial anàlogic, en paper, humà i presencial. I, perquè no, combinar-ho amb seguretat.

Perquè malgrat tot trontolli, tots seguim endavant.