Veïns dins l’Associació BV-1414 fan peticions per millorar l’accessibilitat a Bellaterra

by | set. 22, 2020 | Societat

Una dona circula en un vehicle d'assistència per a minusvàlids a l'avinguda Bartomeu | Cedida

Alguns veïns de Bellaterra, entre ells membres de l’Associació BV-1414 estan duent a terme peticions a la Generalitat per millorar l’accessibilitat a Bellaterra. El tràmit sorgeix arran de la manca de solucions davant les dificultats per les persones amb mobilitat reduïda per moure’s per diferents espais del poble, entre ells la BV-1414.

Entre aquests veïns s’explica que s’està promovent interlocutar directament amb la Generalitat per la falta de resposta i accions per part de la resta d’administracions amb les que han parlat. Entre elles està la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Cerdanyola o l’EMD de Bellaterra.

La proposta insta a gestionar les reclamacions de forma individual i directament a la Generalitat de Catalunya, i l’òrgan gestor derivarà el tràmit a l’administració corresponent.

El procediment consisteix a emplenar una denúncia penjada a la web de la Generalitat i presentar-la presencialment al registre del Departament de Treball, Afers Socials i Família (Passeig del Taulat, 266-270). El tràmit, però, es pot fer també a través de Correus, portant la denúncia en un sobre obert i enviant-la per correu administratiu a la següent adreça: Departament de treball, Afers Socials i Família, Registre, Passeig del Taulat 266-270 (08019) Barcelona.

Si voleu dur a terme aquest tràmit, només heu de clicar aquí. Per a més informació sobre aquestes denúncies, podeu trucar al 93 882 25 91 o enviant un correu electrònic a accessibilitat.tsf@gencat.cat.

FOTO PORTADA: Una dona circula en un vehicle d’assistència per a persones amb mobilitat reduïda a l’avinguda Bartomeu | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: