Alguns veïns de Bellaterra, entre ells membres de l’Associació BV-1414 estan duent a terme peticions a la Generalitat per millorar l’accessibilitat a Bellaterra. El tràmit sorgeix arran de la manca de solucions davant les dificultats per les persones amb mobilitat reduïda per moure’s per diferents espais del poble, entre ells la BV-1414.

Entre aquests veïns s’explica que s’està promovent interlocutar directament amb la Generalitat per la falta de resposta i accions per part de la resta d’administracions amb les que han parlat. Entre elles està la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Cerdanyola o l’EMD de Bellaterra.

La proposta insta a gestionar les reclamacions de forma individual i directament a la Generalitat de Catalunya, i l’òrgan gestor derivarà el tràmit a l’administració corresponent.

El procediment consisteix a emplenar una denúncia penjada a la web de la Generalitat i presentar-la presencialment al registre del Departament de Treball, Afers Socials i Família (Passeig del Taulat, 266-270). El tràmit, però, es pot fer també a través de Correus, portant la denúncia en un sobre obert i enviant-la per correu administratiu a la següent adreça: Departament de treball, Afers Socials i Família, Registre, Passeig del Taulat 266-270 (08019) Barcelona.

Si voleu dur a terme aquest tràmit, només heu de clicar aquí. Per a més informació sobre aquestes denúncies, podeu trucar al 93 882 25 91 o enviant un correu electrònic a accessibilitat.tsf@gencat.cat.

FOTO PORTADA: Una dona circula en un vehicle d’assistència per a persones amb mobilitat reduïda a l’avinguda Bartomeu | Cedida