Veïns dins l’Associació BV-1414 fan peticions per millorar l’accessibilitat a Bellaterra

by | set. 22, 2020 | Mobilitat, Societat

Una dona circula en un vehicle d'assistència per a minusvàlids a l'avinguda Bartomeu | Cedida

Alguns veïns de Bellaterra, entre ells membres de l’Associació BV-1414 estan duent a terme peticions a la Generalitat per millorar l’accessibilitat a Bellaterra. El tràmit sorgeix arran de la manca de solucions davant les dificultats per les persones amb mobilitat reduïda per moure’s per diferents espais del poble, entre ells la BV-1414.

Entre aquests veïns s’explica que s’està promovent interlocutar directament amb la Generalitat per la falta de resposta i accions per part de la resta d’administracions amb les que han parlat. Entre elles està la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Cerdanyola o l’EMD de Bellaterra.

La proposta insta a gestionar les reclamacions de forma individual i directament a la Generalitat de Catalunya, i l’òrgan gestor derivarà el tràmit a l’administració corresponent.

El procediment consisteix a emplenar una denúncia penjada a la web de la Generalitat i presentar-la presencialment al registre del Departament de Treball, Afers Socials i Família (Passeig del Taulat, 266-270). El tràmit, però, es pot fer també a través de Correus, portant la denúncia en un sobre obert i enviant-la per correu administratiu a la següent adreça: Departament de treball, Afers Socials i Família, Registre, Passeig del Taulat 266-270 (08019) Barcelona.

Si voleu dur a terme aquest tràmit, només heu de clicar aquí. Per a més informació sobre aquestes denúncies, podeu trucar al 93 882 25 91 o enviant un correu electrònic a accessibilitat.tsf@gencat.cat.

FOTO PORTADA: Una dona circula en un vehicle d’assistència per a persones amb mobilitat reduïda a l’avinguda Bartomeu | Cedida

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: