Veïns dins l’Associació BV-1414 fan peticions per millorar l’accessibilitat a Bellaterra

by | set. 22, 2020 | Mobilitat, Societat

Una dona circula en un vehicle d'assistència per a minusvàlids a l'avinguda Bartomeu | Cedida

Alguns veïns de Bellaterra, entre ells membres de l’Associació BV-1414 estan duent a terme peticions a la Generalitat per millorar l’accessibilitat a Bellaterra. El tràmit sorgeix arran de la manca de solucions davant les dificultats per les persones amb mobilitat reduïda per moure’s per diferents espais del poble, entre ells la BV-1414.

Entre aquests veïns s’explica que s’està promovent interlocutar directament amb la Generalitat per la falta de resposta i accions per part de la resta d’administracions amb les que han parlat. Entre elles està la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Cerdanyola o l’EMD de Bellaterra.

La proposta insta a gestionar les reclamacions de forma individual i directament a la Generalitat de Catalunya, i l’òrgan gestor derivarà el tràmit a l’administració corresponent.

El procediment consisteix a emplenar una denúncia penjada a la web de la Generalitat i presentar-la presencialment al registre del Departament de Treball, Afers Socials i Família (Passeig del Taulat, 266-270). El tràmit, però, es pot fer també a través de Correus, portant la denúncia en un sobre obert i enviant-la per correu administratiu a la següent adreça: Departament de treball, Afers Socials i Família, Registre, Passeig del Taulat 266-270 (08019) Barcelona.

Si voleu dur a terme aquest tràmit, només heu de clicar aquí. Per a més informació sobre aquestes denúncies, podeu trucar al 93 882 25 91 o enviant un correu electrònic a accessibilitat.tsf@gencat.cat.

FOTO PORTADA: Una dona circula en un vehicle d’assistència per a persones amb mobilitat reduïda a l’avinguda Bartomeu | Cedida

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: