Veïns dins l’Associació BV-1414 fan peticions per millorar l’accessibilitat a Bellaterra

by | set. 22, 2020 | Mobilitat, Societat

Una dona circula en un vehicle d'assistència per a minusvàlids a l'avinguda Bartomeu | Cedida

Alguns veïns de Bellaterra, entre ells membres de l’Associació BV-1414 estan duent a terme peticions a la Generalitat per millorar l’accessibilitat a Bellaterra. El tràmit sorgeix arran de la manca de solucions davant les dificultats per les persones amb mobilitat reduïda per moure’s per diferents espais del poble, entre ells la BV-1414.

Entre aquests veïns s’explica que s’està promovent interlocutar directament amb la Generalitat per la falta de resposta i accions per part de la resta d’administracions amb les que han parlat. Entre elles està la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Cerdanyola o l’EMD de Bellaterra.

La proposta insta a gestionar les reclamacions de forma individual i directament a la Generalitat de Catalunya, i l’òrgan gestor derivarà el tràmit a l’administració corresponent.

El procediment consisteix a emplenar una denúncia penjada a la web de la Generalitat i presentar-la presencialment al registre del Departament de Treball, Afers Socials i Família (Passeig del Taulat, 266-270). El tràmit, però, es pot fer també a través de Correus, portant la denúncia en un sobre obert i enviant-la per correu administratiu a la següent adreça: Departament de treball, Afers Socials i Família, Registre, Passeig del Taulat 266-270 (08019) Barcelona.

Si voleu dur a terme aquest tràmit, només heu de clicar aquí. Per a més informació sobre aquestes denúncies, podeu trucar al 93 882 25 91 o enviant un correu electrònic a accessibilitat.tsf@gencat.cat.

FOTO PORTADA: Una dona circula en un vehicle d’assistència per a persones amb mobilitat reduïda a l’avinguda Bartomeu | Cedida

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: