Aparatós accident a la rotonda d’entrada a Bellaterra

by | set. 23, 2020 | Successos

Així ha quedat el vehicle sinistrat | Redacció

Un aparatós accident s’ha produït el matí d’aquest dimecres 23 de setembre a Bellaterra. Pocs minuts després de les 9 h, un vehicle ha pujat a una de les tanques de seguretat de la rotonda d’entrada a Bellaterra des de Sabadell. El cotxe hi ha quedat atrapat i els Bombers de la Generalitat han hagut de fer l’assistència.

Segons indiquen testimonis del sinistre, la conductora del vehicle ha fet un cop de volant després que un altre automòbil fes una maniobra brusca davant seu. Per evitar un accident, la dona ha girat i s’ha pujat contra la tanca de seguretat, quedant el vehicle atrapat.

Els Bombers han netejat la zona i enretirat el vehicle | Redacció

Tot i ser aparatós, en el sinistre no hi ha hagut ferits. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions de Bombers i la Policia Local de Cerdanyola que han ajudat als implicats i regulat el trànsit a la zona.

A la rotonda s’han generat algunes retencions ja resoltes poc després.

El vehicle s’ha enfilat a la tanca de seguretat i hi ha quedat atrapat | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: