Un aparatós accident s’ha produït el matí d’aquest dimecres 23 de setembre a Bellaterra. Pocs minuts després de les 9 h, un vehicle ha pujat a una de les tanques de seguretat de la rotonda d’entrada a Bellaterra des de Sabadell. El cotxe hi ha quedat atrapat i els Bombers de la Generalitat han hagut de fer l’assistència.

Segons indiquen testimonis del sinistre, la conductora del vehicle ha fet un cop de volant després que un altre automòbil fes una maniobra brusca davant seu. Per evitar un accident, la dona ha girat i s’ha pujat contra la tanca de seguretat, quedant el vehicle atrapat.

Els Bombers han netejat la zona i enretirat el vehicle | Redacció

Tot i ser aparatós, en el sinistre no hi ha hagut ferits. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions de Bombers i la Policia Local de Cerdanyola que han ajudat als implicats i regulat el trànsit a la zona.

A la rotonda s’han generat algunes retencions ja resoltes poc després.

El vehicle s’ha enfilat a la tanca de seguretat i hi ha quedat atrapat | Redacció