Dona’t a conèixer amb BellaterraDiari

by | set. 23, 2020 | APUNTA'T, Bellaterra Diari, Comerços Amics, Consells, Societat

Digitalització dels negocis locals

Vols augmentar el teu nombre de clients? Crear imatge de marca? Promocionar el teu negoci, producte, servei o esdeveniment? Ara és el moment de promocionar i digitalitzar el teu negoci local. Des del diari i agència de comunicació BellateraDiari t’ajudem a promocionar, digitalitzar i fer visible el teu negoci perquè els teus clients ho sàpiguen. Et planifiquem una campanya a mida, t’impulsem les xarxes socials i digitalitzem el teu negoci amb el teu web o comerç electrònic

T’assessorem i et fem un anàlisi gratuït de l’estat digital de la teva marca, per tal d’estar sempre a prop de l’economia de proximitat. Ens adaptem a les teves necessitats.

Truca’ns al 696 56 94 59 o envia’ns un correu a info@bellaterradiari.cat i t’ho acabarem d’explicar. 

Som la teva agència de comunicació local

Al BellaterraDiari som referents en comunicació de proximitat i professionalitat. Associats amb el grup Totmedia, som la teva agència de comunicació local. Així com també amb la resta de mitjans com el TOT Sant Cugat, el TOT Cerdanyola, el TOT Rubí, el iSabadell…entre d’altres. Ens adaptem constantment als hàbits de la població i a les noves necessitats dels clients. 

Potencia les xarxes socials

Cada vegada és més necessari que el comerç local inclogui de forma meditada les xarxes socials dins la seva estratègia digital. Les xarxes i els mitjans són una oportunitat d’arribar a més clients i dur més tràfic al negoci físic, promocions o esdeveniments. S’ha d’intentar dur al client al punt de venda. Per això les xarxes socials i els mitjans locals com el BellaterraDiari són una bona eina de promoció, sobretot per a gent que viu a prop del negoci.

Fes visible el teu negoci a Bellaterra de forma permanent a partir de 40€/mesBellaterraDiari és el teu aparador a internet i al carrer.

  • Posiciona’l i fes-lo visible a internet i al carrer
  • Aconsegueix que més clients et trobin i et coneguin
  • Digitalitza el teu negoci i fes-lo créixer

Contacta’ns i t’ho expliquem: info@bellaterradiari.cat o al 696 56 94 59 (trucada i whatsapp)

Vols llegir més…?

On són les famílies ucraïneses set mesos després d’arribar a Bellaterra?

On són les famílies ucraïneses set mesos després d’arribar a Bellaterra?

El 24 de febrer esclatava el conflicte bèl·lic entre Ucraïna i Rússia, que va comportar l’arribada d’un gran nombre de refugiats ucraïnesos. Alguns d’ells van trobar a Bellaterra un espai de refugi i acollida, on diverses famílies voluntàries, acompanyades d’altres bellaterrencs col·laboradors, van donar llar i caliu a aquestes famílies, sota la nova entitat de Bellaterra Solidària. 

Plàcid Garcia-Planas: “El que em fa seguir com a reporter és el repte narratiu”

Plàcid Garcia-Planas: “El que em fa seguir com a reporter és el repte narratiu”

En Plàcid Garcia-Planas, sabadellenc amb família bellaterrenca, és el cap de la secció internacional de La Vanguardia. Treballa com a reporter, i ha cobert diversos conflictes bèl·lics des de l’any 1988. Ha estat present a la guerra dels Balcans, la guerra del Golf, ha informat des de l’Afganistan i, recentment, des d’Ucraïna.

Un estudi de la UAB conclou que  “l’expansió del capitalisme va provocar un deteriorament del benestar humà”

Un estudi de la UAB conclou que “l’expansió del capitalisme va provocar un deteriorament del benestar humà”

Lluny de reduir la pobresa extrema, l’expansió del capitalisme a partir del segle XVI va estar associada a una dramàtica de deteriorament del benestar humà, segons un estudi científic realitzat per l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) en col·laboració amb la Universitat Macquarie (Austràlia), que demostra que aquest nou sistema econòmic es va traduir en un descens dels salaris fins a situar-los per sota del nivell de subsistència, una reducció de l’alçada humana i un marcat repunt de la mortalitat prematura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: