Vols augmentar el teu nombre de clients? Crear imatge de marca? Promocionar el teu negoci, producte, servei o esdeveniment? Ara és el moment de promocionar i digitalitzar el teu negoci local. Des del diari i agència de comunicació BellateraDiari t’ajudem a promocionar, digitalitzar i fer visible el teu negoci perquè els teus clients ho sàpiguen. Et planifiquem una campanya a mida, t’impulsem les xarxes socials i digitalitzem el teu negoci amb el teu web o comerç electrònic

T’assessorem i et fem un anàlisi gratuït de l’estat digital de la teva marca, per tal d’estar sempre a prop de l’economia de proximitat. Ens adaptem a les teves necessitats.

Truca’ns al 696 56 94 59 o envia’ns un correu a info@bellaterradiari.cat i t’ho acabarem d’explicar. 

Som la teva agència de comunicació local

Al BellaterraDiari som referents en comunicació de proximitat i professionalitat. Associats amb el grup Totmedia, som la teva agència de comunicació local. Així com també amb la resta de mitjans com el TOT Sant Cugat, el TOT Cerdanyola, el TOT Rubí, el iSabadell…entre d’altres. Ens adaptem constantment als hàbits de la població i a les noves necessitats dels clients. 

Potencia les xarxes socials

Cada vegada és més necessari que el comerç local inclogui de forma meditada les xarxes socials dins la seva estratègia digital. Les xarxes i els mitjans són una oportunitat d’arribar a més clients i dur més tràfic al negoci físic, promocions o esdeveniments. S’ha d’intentar dur al client al punt de venda. Per això les xarxes socials i els mitjans locals com el BellaterraDiari són una bona eina de promoció, sobretot per a gent que viu a prop del negoci.

Fes visible el teu negoci a Bellaterra de forma permanent a partir de 40€/mesBellaterraDiari és el teu aparador a internet i al carrer.

  • Posiciona’l i fes-lo visible a internet i al carrer
  • Aconsegueix que més clients et trobin i et coneguin
  • Digitalitza el teu negoci i fes-lo créixer

Contacta’ns i t’ho expliquem: info@bellaterradiari.cat o al 696 56 94 59 (trucada i whatsapp)