Segueix l’actualitat de Bellaterra amb BellaterraDiari

by | set. 24, 2020 | Bellaterra Diari

Connectem Bellaterra a través de 6 canals digitals diferents | Redacció

Ja saps com seguir tot el que passa a Bellaterra amb facilitat? Consulta l’actualitat del poble a través dels canals de BellaterraDiari, el mitjà líder de Bellaterra:

  • Pots seguir-nos a través del nostre canal de notícies per WhatsApp. Sigues el primer en assabentar-te de tot el que passa a Bellaterra, les últimes hores, etc.: guarda el número 696 56 94 59 i envia un missatge amb la paraula “ALTA”.
  • Si prefereixes informar-te a través de Telegram, pots fer-ho a través d’aquest enllaç o bé buscant el canal “BellaterraDiari” directament a l’aplicació.
  • També pots seguir-nos a través de les nostres xarxes socialsFacebookTwitter i Instagram.
  • Per no perdre’t contingut, deixa’ns enviar-te TOTES LES NOTÍCIES en forma de newsletter tres cops a la setmana. En el butlletí et saludarem cada dia i et portarem allò més destacat per correu electrònic. Per apuntar-t’hi, només has d’enviar un email a info@bellaterradiari demanant que t’incloem a la llista de difusió.
  • Si vols ajudar-nos a tenir al dia la informació sobre Bellaterra o vols col·laborar amb un escrit, només ens has d’enviar un correu electrònic a info@bellaterradiari.cat o posar-te en contacte amb nosaltres al nostre telèfon 696 56 94 59.
  • Per últim, tots els bellaterrencs i bellaterrenques rebreu a la vostra bústia el nostre exemplar en paper mensual on expliquem el més destacat de l’actualitat de les últimes setmanes. També el trobareu als comerços bellaterrencs, completament de franc.

D’altra banda, si teniu una empresa o projecte i el voleu donar a conèixer, podem oferir-vos espais de publicitat i altres opcions comunicatives per servir-vos d’altaveu a la comunitat bellaterrenca.

Per últim, si creieu que fem una bona tasca i ens voleu ajudar, podeu fer-ho aquí.

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

4.000 lectors durant el mes d’agost a BellaterraDiari!

4.000 lectors durant el mes d’agost a BellaterraDiari!

Durant tot el’any BellaterraDiari ha mantingut els 4.000 usuaris mensuals, malgrat la població major de 18 anys a Bellaterra són un total de 1.400 habitants. Això significa que la xifra d’usuaris únics quadruplicaria els valors

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: