L’escola i institut Ramon Fuster de Bellaterra ha hagut de tancar dos grups per contacte amb infectats per COVID-19. Ho confirma la direcció del centre que, tanmateix, indica que els contagis són aliens al centre i de moment no hi ha cap positiu a l’escola.

Els casos afecten un grup de P-4 i un altre de 1r d’ESO. Tot i que no s’ha detectat cap positiu per COVID-19 al Ramon Fuster, l’escola ha confinat els dos grups, tot i que un d’ells es reincorporarà la setmana del 28 de setembre. L’altre ho farà a principis del mes d’octubre.

L’escola ha extremat les mesures de precaució i la direcció es manté alerta pel que possiblement pugui significar l’arribada d’una segona onada de contagis a nivell general.

FOTO PORTADA: Entrada a l’Escola Ramon Fuster en la tornada a l’escola 2020 | Toni Alfaro