Dos grups confinats al Ramon Fuster per positius aliens al centre

by | set. 25, 2020 | Societat, Terra Educativa

Entrada a l'Escola Ramon Fuster en la tornada a l'escola 2020 | Toni Alfaro

L’escola i institut Ramon Fuster de Bellaterra ha hagut de tancar dos grups per contacte amb infectats per COVID-19. Ho confirma la direcció del centre que, tanmateix, indica que els contagis són aliens al centre i de moment no hi ha cap positiu a l’escola.

Els casos afecten un grup de P-4 i un altre de 1r d’ESO. Tot i que no s’ha detectat cap positiu per COVID-19 al Ramon Fuster, l’escola ha confinat els dos grups, tot i que un d’ells es reincorporarà la setmana del 28 de setembre. L’altre ho farà a principis del mes d’octubre.

L’escola ha extremat les mesures de precaució i la direcció es manté alerta pel que possiblement pugui significar l’arribada d’una segona onada de contagis a nivell general.

FOTO PORTADA: Entrada a l’Escola Ramon Fuster en la tornada a l’escola 2020 | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: