Una trentena de bellaterrencs es concentra contra la inhabilitació de Torra

by | set. 29, 2020 | Política

Una dels concentrats llegeix el manifest de l'ANC Bellaterra | Redacció

Al voltant de 30 veïns de Bellaterra es van reunir aquest dilluns 28 de setembre per mostrar el seu rebuig contra la inhabilitació del ja expresident de la Generalitat, Quim Torra. La concentració promoguda per l’ANC de Bellaterra es va fer a les 19 h, d’urgència, a la plaça del Pi de Bellaterra.

Durant la trobada, els veïns i veïnes concentrats van desplegar estelades i van llegir un manifest en contra de la inhabilitació de Torra. Una suspensió en el càrrec del fins ara president de la Generalitat que es va fer efectiva aquest dilluns després que així ho indiqués el Tribunal Suprem.

La condemna de l’alt tribunal implica no només la inhabilitació de Quim Torra durant un any i mig, sinó també el pagament d’una multa de 30.000 euros per desobediència. Tot plegat després que a mitjans del març de 2019 Torra desobeís l’ordre de la Junta Electoral de retirar la pancarta del balcó del Palau de la Generalitat on es demanava la llibertat pels presos polítics. Una petició que es va fer en el context de la campanya electoral del 28-A.

Alguns dels concentrats d’aquest dilluns | Redacció

La concentració a la plaça bellaterrenca va durar vora 20 minuts i es va llegir un manifest en contra de la mesura judicial, “en una jornada de ràbia i revolta“. Alhora, des de l’ANC es va voler denunciar la “repressió i persecució d’aquests darrers tres anys” i es va cridar a la unitat i complicitat de la ciutadania i les institucions contra les pressions de l’estat espanyol.

Podeu llegir el manifest a continuació:

Vols llegir més…?

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

La instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de ferrocarrils, les càmeres de vigilància de l’EMD o el compliment dels reglaments de l’administració seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 18 d’octubre a les 20 hores

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) celebrarà demà, dijous 14 d’octubre, un ple extraordinari per aprovar el Compte General de l’Exercici 2020 i on s’aprovaran el conjunt de documents que conformen la liquidació del pressupost i l’estat de situació de la hisenda local s’anomena “compte general”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: