Junts per Cerdanyola denuncia la inhabilitació de Torra “sobre la voluntat de les urnes”

by | set. 30, 2020 | Política

Junts per Cerdanyola, durant les eleccions municipals | Cedida

Junts per Cerdanyola condemna la inhabilitació de Quim Torra com a president de la Generalitat en un comunicat emès aquest 29 de setembre. “Inhabiliten el president Torra, el president d’un país, i inhabiliten alhora la democràcia, passant per sobre de la voluntat de les urnes”, assegura la formació cerdanyolenca.

“Poden inhabilitar tot allò que els plagui, des del nostre president fins a qualsevol decisió d’un Ple municipal, o el dret de protesta de la ciutadania”, alerten des de Junts. Assegurant que la justícia no existeix a l’Estat espanyol, la formació assenyala que les darreres sentències “vénen contaminades pel desig de revenja i de control polític d’una camarilla de jutges que no tenen cap remordiment a retorçar les lleis per aconseguir el que no poden assolir per vies democràtiques”.

Per una altra banda, Junts per Cerdanyola exigeix “el màxim respecte als drets fonamentals, començant per la llibertat d’expressió” i condemna “la repressió contra el moviment independentista, una repressió que en la seva ignorància han estès a la majoria dels àmbits de la nostra societat”.

A més, demana als representants polítics que “no es posin de perfil davant els abusos” i reitera el seu “compromís amb la República Catalana” considerant-la “l’única opció capaç de garantir la democràcia, el progrés social i econòmic i la protecció de la cultura i les institucions”.

Vols llegir més…?

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

La instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de ferrocarrils, les càmeres de vigilància de l’EMD o el compliment dels reglaments de l’administració seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 18 d’octubre a les 20 hores

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) celebrarà demà, dijous 14 d’octubre, un ple extraordinari per aprovar el Compte General de l’Exercici 2020 i on s’aprovaran el conjunt de documents que conformen la liquidació del pressupost i l’estat de situació de la hisenda local s’anomena “compte general”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: