Prorrogats els ERTO fins el 31 de gener

by | set. 30, 2020 | Societat

Sectors com el de l'alimentació inclouen més treballadors afectats per males condicions de treball durant la pandèmia | Cedida

Els Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació s’allargaran fins al 31 de gener. Així ho van acordar a última hora el govern espanyol, els sindicats i les patronals aquest dimarts 28 de setembre. Ara queda l’aprovació definitiva del Consell de Ministers, que haurà de detallar en quines condicions s’allarguen.

Dues de les principals novetats és que els treballadors afectats per un ERTO seguiran cobrant un 70% del salari i que s’incrementa el període en què no es gastarà l’atur. Les primeres informacions indiquen que s’hi podran acollir tots els sectors afectats econòmicament per la covid-19.

FOTO PORTADA: Treballadores en una planta de producció de productes alimentaris | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: