Emily, bellaterrenca des de fa molts anys, treballa des de fa temps fent de professora de repàs i cangur, i ara vol començar a fer-ho pels seus veïns. Pot desplaçar-se sense cap problema per ajudar al veïnat de Bellaterra i Sant Cugat a preus assequibles.

Ofereix classes de repàs per a tots els nivells preuniversitaris: per a Primària, Secundària i Batxillerat, i especialment en Economia, Català, Castellà, Anglès i Matemàtiques. Pel que fa al canguratge i criança, Emily treballa amb nens i adolescents de totes les edats, també amb nadons.

La bellaterrenca està disponible per a treballar de dilluns a divendres als matins i als vespres, i també ofereix servei durant els caps de setmana.

Si necessiteu la seva ajuda, podeu contactar amb ella a través de telèfon o WhatsApp al 606 44 67 93.

FOTO PORTADA: Els serveis de cangur són cada cop més demandats | Pexels