El trànsit de pas al Camí Antic és un dels problemes principals en la mobilitat a Bellaterra. El més habitual, però, es que es generin retencions per la quantitat de cotxes en l’hora d’entrada a les escoles, i no pas per la falta d’espai. Tanmateix, a vegades és la mateixa possibilitat de passar el que dificulta el trànsit.

És el cas d’aquests vídeos que ens facilita una veïna de Bellaterra. En ells es pot veure les dificultats amb que es troben un bus escolar i els cotxes quan un camió de gran tonatge decideix passar pel Camí Antic a hora punta en direcció contrària al gruix del trànsit.

L’escena es va donar a finals de setembre, i el camió va poder finalment travessar Bellaterra, tot i que no sense grans dificultats. Tanmateix, no és infreqüent que alguns camions de gran tonatge travessin el poble tot i les dificultats de pas, en ocasions generant accidents amb els cables de subministrament elèctric o telefònic.

Podeu veure els vídeos tot seguit:

FOTO PORTADA: El camió, durant la maniobra | Cedida