[VÍDEO] Un camió de gran tonatge dificulta el pas al Camí Antic

by | oct. 5, 2020 | Mobilitat, Societat

El camió, durant la maniobra | Cedida

El trànsit de pas al Camí Antic és un dels problemes principals en la mobilitat a Bellaterra. El més habitual, però, es que es generin retencions per la quantitat de cotxes en l’hora d’entrada a les escoles, i no pas per la falta d’espai. Tanmateix, a vegades és la mateixa possibilitat de passar el que dificulta el trànsit.

És el cas d’aquests vídeos que ens facilita una veïna de Bellaterra. En ells es pot veure les dificultats amb que es troben un bus escolar i els cotxes quan un camió de gran tonatge decideix passar pel Camí Antic a hora punta en direcció contrària al gruix del trànsit.

L’escena es va donar a finals de setembre, i el camió va poder finalment travessar Bellaterra, tot i que no sense grans dificultats. Tanmateix, no és infreqüent que alguns camions de gran tonatge travessin el poble tot i les dificultats de pas, en ocasions generant accidents amb els cables de subministrament elèctric o telefònic.

Podeu veure els vídeos tot seguit:

FOTO PORTADA: El camió, durant la maniobra | Cedida

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: