[VÍDEO] Una família de senglars enxampada a l’entrada de Bellaterra

by | oct. 5, 2020 | Mascotes, Societat

La família de senglars, a l'entrada de Bellaterra | Cedida

Les intrusions dels senglars a les nostres poblacions és cada cop més freqüent a causa de la superpoblació i de l’augment de la superfície urbanitzada a prop dels boscos. Per això, no és estrany veure rastres de senglars a moltes poblacions, entre elles Bellaterra.

Tot i això, potser no és habitual veure grups tan grans com el que va captar un veí de Bellaterra, que va trobar de matinada tota una família de 10 exemplars a l’entrada del poble. Concretament a la rotonda de l’escola La Vall, el passat 28 de setembre.

A Catalunya, el control de població de senglars és compartit entre el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, els caçadors privats i els Agents Rurals. Aquests últims, però, només intervenen en cas que se’ls requereixi per fer fora o abatre els senglars que causin problemes en nuclis urbans, o bé per danys a l’agricultura.

Podeu veure el vídeo a continuació:

FOTO PORTADA: La família de senglars, a l’entrada de Bellaterra | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dia de caça al Parc Natural de Collserola - BellaterraDiari - […] Aquesta jornada de caça major (que inclou les espècies de gran tamany) estava destinada, entre altres, a abatre senglars,…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: