Pausa al Club de Lectura de Bellaterra

by | oct. 7, 2020 | Cultura

El Club de Lectura del Centre Cívic de Bellaterra, que durant quatre anys ha estat reunint-se a l’edifici de la plaça Maragall, no se celebrarà aquest curs 2020-2021. Així ho indica una de les seves fundadores del club, Rosa Férez, que atribueix la parada principalment a les dificultats causades per la pandèmia de COVID-19.

“Hem tancat el club de lectura per les dificultats per reunir-nos”, lamenta la bellaterrenca. La iniciativa implicava una quedada mensual per a debatre i analitzar llibres, que cada mes proposava una de les seves integrants. L’arribada del coronavirus al març, però, ja va implicar una parada de l’activitat, i tot i que han intentat fer les reunions de forma telemàtica, moltes de les seves membres han tingut dificultats per adaptar-s’hi.

“Hem tingut massa dificultats per reunir-nos als espais del centre cívic“, explica Férez sobre una iniciativa “molt participativa en la que cada mes una de nosaltres proposava un llibre i es llegien estils molt diferents“.

D’altra banda, però, la veïna destaca que un dels objectius principals del club no s’ha acomplert: “jo també penso que el club de lectura tenia un altre objectiu, que era denunciar que no tenim equipaments culturals a Bellaterra”. Tanmateix, lamenta que “no hem avançat res en això ni hem tingut cap resposta”.

Aquesta parada, assegura Férez, no significa, però, un final per la iniciativa: “estem fent un kit-kat i esperarem a veure què passa amb el temps”, finalitza.

FOTO PORTADA: Participants al Club de Lectura al 2019 | Cedida

Vols llegir més…?

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: