Torna l’oci nocturn, sense balls i amb distàncies

by | oct. 7, 2020 | Cultura, Societat

Un concert al Cafè Belgrado, a Sant Cugat | Cedida

Protecció Civil ha donat llum verda a que l’oci nocturn torni a poder obrir fins a les 3 de la matinada. Així ho va explicar el seu sotsdirector, Sergio Delgado, durant una compareixença davant la premsa aquest dimarts 6 d’octubre, juntament amb el secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon.

L’obertura dels locals ve, segons indicava Delgado, per “donar resposta a la ciutadania i oferir espais regulats que permetin l’oci perquè no es busquin alternatives en espais interiors que puguin ser un element de risc”.

La reobertura afectarà fonamentalment a discotequessales de ballsala de festes amb espectacle, bar musical i karaokes, per a desenvolupar determinades activitats que comportin nivells de contacte i interacció social de menys risc, amb persones assegudes durant la majoria del temps que dura l’activitat i amb poc moviment i contacte amb altres persones. El ball, per la seva banda, no estarà permès, però sí fer activitats com concerts amb el públic assegut, mantenint distàncies i aforaments.

Concretament, aquest tipus de locals podran obrir al públic per dur a terme el servei de bar i, en els casos adients, de restaurant. També es permetran les activitats musicals, teatrals, culturals i de varietats, pròpies de concert, cafès teatre i cafès concert, així com les activitats musicals de sales de festa amb espectacle.

El ball estarà suspès a les zones interiors o exteriors, però aquests espais destinats com a pistes per a ballar es podran habilitar per instal·lar-hi taules i cadires pel públic amb registre previ. En aquests locals s’haurà de garantir una distància interpersonal d’1,5 metres a la barra i entre les taules, i en aquestes hi haurà un màxim de 6 persones.

FOTO PORTADA: Un concert al Cafè Belgrado, a Sant Cugat | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Festivals de cinema: oci cultural a la fresca

Festivals de cinema: oci cultural a la fresca

Catalunya és un país de mostres i festivals dedicats al setè art. A llarg de l’any es programen prop d’una cinquantena, sota el paraigua del Catalunya Film Festivals. Aquest estiu, amb la represa de les activitats culturals presencials, se celebraran un total de dotze festivals de cinema en diverses ciutats i poblacions del país

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: