Torna l’oci nocturn, sense balls i amb distàncies

by | oct. 7, 2020 | Cultura, Societat

Un concert al Cafè Belgrado, a Sant Cugat | Cedida

Protecció Civil ha donat llum verda a que l’oci nocturn torni a poder obrir fins a les 3 de la matinada. Així ho va explicar el seu sotsdirector, Sergio Delgado, durant una compareixença davant la premsa aquest dimarts 6 d’octubre, juntament amb el secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon.

L’obertura dels locals ve, segons indicava Delgado, per “donar resposta a la ciutadania i oferir espais regulats que permetin l’oci perquè no es busquin alternatives en espais interiors que puguin ser un element de risc”.

La reobertura afectarà fonamentalment a discotequessales de ballsala de festes amb espectacle, bar musical i karaokes, per a desenvolupar determinades activitats que comportin nivells de contacte i interacció social de menys risc, amb persones assegudes durant la majoria del temps que dura l’activitat i amb poc moviment i contacte amb altres persones. El ball, per la seva banda, no estarà permès, però sí fer activitats com concerts amb el públic assegut, mantenint distàncies i aforaments.

Concretament, aquest tipus de locals podran obrir al públic per dur a terme el servei de bar i, en els casos adients, de restaurant. També es permetran les activitats musicals, teatrals, culturals i de varietats, pròpies de concert, cafès teatre i cafès concert, així com les activitats musicals de sales de festa amb espectacle.

El ball estarà suspès a les zones interiors o exteriors, però aquests espais destinats com a pistes per a ballar es podran habilitar per instal·lar-hi taules i cadires pel públic amb registre previ. En aquests locals s’haurà de garantir una distància interpersonal d’1,5 metres a la barra i entre les taules, i en aquestes hi haurà un màxim de 6 persones.

FOTO PORTADA: Un concert al Cafè Belgrado, a Sant Cugat | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: