Torna l’oci nocturn, sense balls i amb distàncies

by | oct. 7, 2020 | Cultura, Societat

Un concert al Cafè Belgrado, a Sant Cugat | Cedida

Protecció Civil ha donat llum verda a que l’oci nocturn torni a poder obrir fins a les 3 de la matinada. Així ho va explicar el seu sotsdirector, Sergio Delgado, durant una compareixença davant la premsa aquest dimarts 6 d’octubre, juntament amb el secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon.

L’obertura dels locals ve, segons indicava Delgado, per “donar resposta a la ciutadania i oferir espais regulats que permetin l’oci perquè no es busquin alternatives en espais interiors que puguin ser un element de risc”.

La reobertura afectarà fonamentalment a discotequessales de ballsala de festes amb espectacle, bar musical i karaokes, per a desenvolupar determinades activitats que comportin nivells de contacte i interacció social de menys risc, amb persones assegudes durant la majoria del temps que dura l’activitat i amb poc moviment i contacte amb altres persones. El ball, per la seva banda, no estarà permès, però sí fer activitats com concerts amb el públic assegut, mantenint distàncies i aforaments.

Concretament, aquest tipus de locals podran obrir al públic per dur a terme el servei de bar i, en els casos adients, de restaurant. També es permetran les activitats musicals, teatrals, culturals i de varietats, pròpies de concert, cafès teatre i cafès concert, així com les activitats musicals de sales de festa amb espectacle.

El ball estarà suspès a les zones interiors o exteriors, però aquests espais destinats com a pistes per a ballar es podran habilitar per instal·lar-hi taules i cadires pel públic amb registre previ. En aquests locals s’haurà de garantir una distància interpersonal d’1,5 metres a la barra i entre les taules, i en aquestes hi haurà un màxim de 6 persones.

FOTO PORTADA: Un concert al Cafè Belgrado, a Sant Cugat | Cedida

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: