El Teatre Ateneu aixeca el teló després de mesos de pandèmia

by | oct. 8, 2020 | Cerdanyola, Cultura

El Teatre Ateneu torna progressivament a la normalitat que permet la pandèmia de la COVID19. El cinema de la XISC va iniciar el passat dijous 1 d’octubre amb la projecció de The Farewell un camí que portarà a l’escenari el teatre, la música, la màgia, els espectacles familiars i les activitats que munten les entitats de la ciutat.

Per a fer-ho possible, les entitats i el personal tècnic municipal han dissenyat i aplicat els protocols escaients perquè la normativa sanitària fruit de la pandèmia s’apliqui escrupolosament. Les funcions es faran amb aforaments limitats, per complir les distàncies de seguretat establertes. Es demana a les persones que assisteixin als espectacles i activitats que duguin posada en tot moment la mascareta i segueixin les indicacions del personal tècnic i les que hi hagi a la sala.

Programació pels pròxims mesos

Música

La música és un dels actius culturals de la ciutat. L’Orquestra de Cambra de Cerdanyola i l’Agrupació Musical de Cerdanyola oferiran dos concerts cadascuna al Teatre Ateneu en el darrer trimestre de l’any, inici del 2021.

  • L’Orquestra de Cambra oferirà el Concert de Tardor el 18 d’octubre a les 18 h i el Concert de Nadal el 20 de desembre, també a partir de les 18 h.
  • L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès celebrarà Santa Cecília el 21 de novembre a partir de les 19 h. I estudia celebrar el tradicional Concert de Cap d’any, a principis de l’any vinent (data i hora a concretar).
  • La Casa de Andalucía oferirà la seva música i el seu art en el seu Festival Flamenco. Ho farà el 28 de novembre, a partir de les 21 h, al fustam del Teatre Ateneu. Al cante hi actuaran Manuel Castulo i Manuel de la Tomasa i al toque, Antonio Carrión. Aforament limitat al 50 %. Entrades a la venda a La Casa de Andalucía.

Teatre

  • El teatre ens portarà a Cerdanyola del Vallès a en Carles Sans, un dels integrants d’El Tricicle, amb l’espectacle Per fi sol! L’havia de representar el passat mes de maig, però la pandèmia va forçar la suspensió de l’espectacle. Uns mesos després, el 23 d’octubre i a partir de les 21 h, afeccionats i públic en general gaudiran d’un dels peus del Tricicle que ara parla! 
  • T’estimo si he begutun espectacle basat en textos d’Empar Moliner i muntat per Dagoll DagomLa Brutal i T de Teatre, arribarà al Teatre Ateneu el 13 de novembre. Com sempre, la representació començarà a les 21 h.  
  • La màgia no hi pot faltar. Presentada per un artista ben conegut i estimat a la nostra ciutat: el Mag Lari. Vindrà al Teatre Ateneu amb el muntatge Una nit amb el mag LariSerà el dia 11 de desembre i el representarà en 2 funcions: a les 19:30 i a les 21 h.   

Actes

  • El Teatre Ateneu acollirà un dels actes de la commemoració del 25N – Dia Internacional Contra les Violències Masclistes. Es farà el dimecres 25 de novembre a partir de les 21 h. Pamela Palenciano, actriu i autora del text el posarà en escena No solo duelen los golpes.  Invitacions.

Programació infantil

La programació inclou espectacles a públic familiar organitzats per Bambalina

Cinema

La programació cinematogràfica, organitzada per la Xisc, oferirà El Oficial y el espía VOSE, el 8 d’octubre, i Rauf VOSC, el 15 d’octubre. Ambdues projeccions començaran a les 21:30 h.

Venda anticipada dimarts i dijous a l’Ateneu. Més informació a www.xisc.org

Per a més informació, adreceu-vos a l’agenda municipal, www.cerdanyola.cat/agenda, webs de les entitats organitzadores d’algunes activitats i pàgines web dels grups i artistes programats.

La programació que es presenta pot canviar en funció de les directrius que marquin les autoritats sanitàries. Les entitats i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès us informaran oportunament de qualsevol canvi o alteració a través dels canals habituals.

FOTO PORTADA: L’Ateneu de Cerdanyola | Arxiu

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: