Trobades municipals sobre “Polítiques del Temps”

by | oct. 8, 2020 | Societat

rellotge

La Time Use Week 2020 se celebrarà del 23 al 27 de novembre a Barcelona de manera telemàtica amb el lema “Building a new global agenda” (“Construint una nova agenda global”).

Serà la 7a Setmana dels Horaris i es planteja com un espai de trobada i debat multidisciplinar (amb experts de recerca, organitzacions, empreses i institucions) per tal donar resposta a preguntes clau al voltant de les polítiques del temps, partint d’un objectiu comú: construir un discurs global sobre les polítiques del temps, que aporti un major benestar a la ciutadania i estigui alineat amb el nou context socioeconòmic i els objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

Aquesta trobada l’organitza la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, i serà la primera edició de la Setmana dels Horaris que incorpora una agenda més internacional. Amb això es pretén començar a establir Catalunya i el suport dels seus municipis com a punt de trobada mundial i aconseguir impactar en l’agenda mediàtica i política internacional i en el discurs de polítiques del temps per a prioritzar-les en l’agenda global.

Així, els diferents debats s’organitzaran al voltant de quatre eixos temàtics: El de Polítiques Locals del temps, l’eix Internacional, l’eix dedicat a les Relacions Laborals i el de Recerca en polítiques del temps, on es presentaran els resultats de les recerques sobre l’impacte de la COVID-19 en els usos del temps, fetes en l’àmbit català, europeu i internacional.

Per a més informació, podeu consultar el web: https://www.timeuse.barcelona/tuw-2020

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: