La farmàcia de Bellaterra engega amb l’arribada de la tardor una campanya per pal·liar els efectes negatius derivats de malalties amb dolor crònic. Durant els mesos d’octubre i novembre, les farmacèutiques de Bellaterra acompanyaran a totes aquelles persones que vulguin millorar problemes de cansament, insomni, esgotament físic i mental o dolors crònics.

Des de la farmàcia es vol fer un seguiment d’aquests símptomes, a més d’altres associats a malalties com la fatiga crònica i la fibromiàlgia. A través d’aquest acompanyament es vol millorar la qualitat de vida dels bellaterrencs i bellaterrenques a partir d’una sèrie de consells sobre la cura de l‘alimentació o l’exercici físic, entre altres.

Aquest acompanyament no pretén, tanmateix, curar les malalties cròniques, sinó ajudar a que aquells i aquelles que les pateixen puguin viure millor.

Farmàcia de Bellaterra Marta Caus

Telèfon: 93 691 46 55

Whatsapp: 609 739 469

Mòbil: +34 609 739 469

Email: serveis@lafarmaciadebellaterra.com

Web: www.lafarmaciadebellaterra.com

Horari: Dilluns – divendres, de 9 a 14 h, i de 16 a 20 h. Dissabtes, diumenges i festius 10 – 13.30 h.

FOTO PORTADA: Marta Caus i Susanna Hospital, de la Farmàcia Bellaterra | Redacció