La Farmàcia de Bellaterra us acompanya si patiu dolor crònic

by | oct. 9, 2020 | Comerços Amics

Marta Caus i Susanna Hospital, de la Farmàcia Bellaterra | Redacció

La farmàcia de Bellaterra engega amb l’arribada de la tardor una campanya per pal·liar els efectes negatius derivats de malalties amb dolor crònic. Durant els mesos d’octubre i novembre, les farmacèutiques de Bellaterra acompanyaran a totes aquelles persones que vulguin millorar problemes de cansament, insomni, esgotament físic i mental o dolors crònics.

Des de la farmàcia es vol fer un seguiment d’aquests símptomes, a més d’altres associats a malalties com la fatiga crònica i la fibromiàlgia. A través d’aquest acompanyament es vol millorar la qualitat de vida dels bellaterrencs i bellaterrenques a partir d’una sèrie de consells sobre la cura de l‘alimentació o l’exercici físic, entre altres.

Aquest acompanyament no pretén, tanmateix, curar les malalties cròniques, sinó ajudar a que aquells i aquelles que les pateixen puguin viure millor.

Farmàcia de Bellaterra Marta Caus

Telèfon: 93 691 46 55

Whatsapp: 609 739 469

Mòbil: +34 609 739 469

Email: serveis@lafarmaciadebellaterra.com

Web: www.lafarmaciadebellaterra.com

Horari: Dilluns – divendres, de 9 a 14 h, i de 16 a 20 h. Dissabtes, diumenges i festius 10 – 13.30 h.

FOTO PORTADA: Marta Caus i Susanna Hospital, de la Farmàcia Bellaterra | Redacció

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: