Rècord total de donacions de sang a Bellaterra

by | oct. 9, 2020 | Societat

Donacions de sang al Centre Cívic | EMD Bellaterra

La jornada de donacions de sang del dijous 8 d’octubre va ser un èxit total a Bellaterra. Segons indiquen des de l’EMD, fins a 78 persones es van apropar a donar sang al Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall. Unes donacions que podran ajudar, per si mateixes, fins a 210 malalts, ja que es podran dividir en tres components fonamentals.

La xifra se situa molt per sobre que la de qualsevol altra jornada de donacions al poble. Si durant la Festa Major del 2019 es van aconseguir fins a 40 donacions, ara pràcticament s’ha doblat el nombre en un únic dia. Uns resultats que, evidentment, són molt positius, però més encara tenint en compte l’actual situació de pandèmia, que pot fer que alguns possibles donants tinguin por.

Detall de la furgoneta del Banc de Sang, davant el Centre Cívic | EMD Bellaterra

Alhora, la jornada va servir, informa l’EMD de Bellaterra, perquè 12 persones que no eren donants de sang s’hi convertissin. A més, l’afluència de gent va ser regular durant tota la jornada, amb 31 persones al matí i 47 a la tarda.

Els bons resultats de la jornada van fer que Gala Cortel, de l’àrea de promoció de la donació del Banc de Sang i Teixits, volgués felicitar a la població bellaterrenca per la seva contribució. “La sang no es fabrica, i darrere de cada donació hi ha tes components molt importants amb els que ajudar cada malalt” va explicar.

Gala Cortel, agraint la col·laboració bellaterrenca | EMD Bellaterra

FOTO PORTADA: Donacions de sang al Centre Cívic | EMD Bellaterra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: