BellaterraDiari es consolida a Instagram amb un miler de seguidors

by | oct. 13, 2020 | Bellaterra Diari

Cartell pels 1.000 seguidors a Instagram | Redacció

Instagram s’ha coronat en els últims temps com la xarxa social de la imatge, on els continguts visuals son el pilar i la informació funciona com a complement de la fotografia i el vídeo. Gràcies a ella, però, són molts els projectes que han vist la llum i s’han donat a conèixer al públic en general. A altres, com BellaterraDiari, ha servit per difondre la seva tasca informativa més enllà de canals habituals.

I és que amb un públic objectiu més aviat petit – recordem que Bellaterra està formada per 2.700 persones – arribem al miler d’usuaris interessats en el dia a dia del territori bellaterrenc. 1.000 seguidors només en els dos anys des del 2018, quan obríem aquest canal, i amb més potència en temps de pandèmia on milers d’usuaris s’han bolcat a la xarxa social per tal de seguir classes online, entreteniment, fotografia o seguiment dels casos de COVID-19 diaris.

Un canal capdavanter que se suma a la resta de xarxes ja existents, com Facebook i Twitter, i també noves Whatsapp i Telegram, on fem difusió d’allò més destacat. Una xarxa de difusió que hem fet créixer fins arribar a les set vies de distribució a través de les quals us fem arribar l’actualitat bellaterrenca.

Moltes gràcies a tots i totes per seguir informant-vos amb nosaltres dia rere dia!

Si esteu orgullosos de com fem la nostra tasca i voleu contribuir-hi, podeu ajudar-nos aquí. A més, si teniu una empresa o projecte i voleu que us ajudem, cliqueu aquí.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: