Instagram s’ha coronat en els últims temps com la xarxa social de la imatge, on els continguts visuals son el pilar i la informació funciona com a complement de la fotografia i el vídeo. Gràcies a ella, però, són molts els projectes que han vist la llum i s’han donat a conèixer al públic en general. A altres, com BellaterraDiari, ha servit per difondre la seva tasca informativa més enllà de canals habituals.

I és que amb un públic objectiu més aviat petit – recordem que Bellaterra està formada per 2.700 persones – arribem al miler d’usuaris interessats en el dia a dia del territori bellaterrenc. 1.000 seguidors només en els dos anys des del 2018, quan obríem aquest canal, i amb més potència en temps de pandèmia on milers d’usuaris s’han bolcat a la xarxa social per tal de seguir classes online, entreteniment, fotografia o seguiment dels casos de COVID-19 diaris.

Ver esta publicación en Instagram

BellaterraDiari arriba als 1.000 seguidors i seguidores a Instagram! Moltes gràcies per seguir amb nosaltres! 🤗 Més informació al link de la bio 🔝 📸 Redacció #xarxes #xarxessocials #BellaterraDiari #Bellaterra #igersbellaterra #Cerdanyola #sabadell #santquirze #SantCugat #UAB #Valles #Vallesoccidental #igersvalles

Una publicación compartida de BellaterraDiari (@bellaterradiari) el

Un canal capdavanter que se suma a la resta de xarxes ja existents, com Facebook i Twitter, i també noves Whatsapp i Telegram, on fem difusió d’allò més destacat. Una xarxa de difusió que hem fet créixer fins arribar a les set vies de distribució a través de les quals us fem arribar l’actualitat bellaterrenca.

Moltes gràcies a tots i totes per seguir informant-vos amb nosaltres dia rere dia!

Si esteu orgullosos de com fem la nostra tasca i voleu contribuir-hi, podeu ajudar-nos aquí. A més, si teniu una empresa o projecte i voleu que us ajudem, cliqueu aquí.