Es restringeixen les activitats a Bellaterra i tota la comarca per l’evolució de la COVID-19

by | oct. 13, 2020 | Societat

Clients a la terrassa del Bar del Club Bellaterra | Toni Alfaro

El PROCICAT ha aprovat aquest dilluns mesures especials per aplicar a 15 municipis del Vallès Occidental, entre els quals es troben BellaterraCerdanyola, amb l’objectiu de reduir els contagis de COVID-19. Aquest organisme, format pels departaments d’Interior i Salut, demana a la ciutadania d’aquests municipis que es quedin a casa tant com pugui, que redueixi al màxim l’activitat social i limiti els contactes.

També es redueix al 50% l’aforament a bars i restaurants, s’eliminarà el consum en barra i sempre s’haurà de realitzar a la taula. Les cerimònies, religioses o civils, com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres, també patiran una reducció del 50% de la capacitat.  

Evolució de la pandèmia i el risc de rebrot al Vallès Occidental | Gencat

​Pel que fa a l’activitat comercial, s’haurà de dur a terme evitant qualsevol aglomeració, i tant en espais tancats com en espais a l’aire lliure, la distància física de seguretat s’establirà en 2,5m. Es podran dur a terme les activitats culturals d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars, com a l’aire lliure sempre que l’aforament no superi el 70%.

El PROCICAT va aprovar aquest 12 d’octubre mesures a fins a 14 municipis més del Vallès Occidental: Sabadell, Terrassa, Rubí, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Matadepera, Polinyà, Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat i Viladecavalls.

FOTO PORTADA: Clients a la terrassa del Bar del Club Bellaterra | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: