Es restringeixen les activitats a Bellaterra i tota la comarca per l’evolució de la COVID-19

by | oct. 13, 2020 | Societat

Clients a la terrassa del Bar del Club Bellaterra | Toni Alfaro

El PROCICAT ha aprovat aquest dilluns mesures especials per aplicar a 15 municipis del Vallès Occidental, entre els quals es troben BellaterraCerdanyola, amb l’objectiu de reduir els contagis de COVID-19. Aquest organisme, format pels departaments d’Interior i Salut, demana a la ciutadania d’aquests municipis que es quedin a casa tant com pugui, que redueixi al màxim l’activitat social i limiti els contactes.

També es redueix al 50% l’aforament a bars i restaurants, s’eliminarà el consum en barra i sempre s’haurà de realitzar a la taula. Les cerimònies, religioses o civils, com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres, també patiran una reducció del 50% de la capacitat.  

Evolució de la pandèmia i el risc de rebrot al Vallès Occidental | Gencat

​Pel que fa a l’activitat comercial, s’haurà de dur a terme evitant qualsevol aglomeració, i tant en espais tancats com en espais a l’aire lliure, la distància física de seguretat s’establirà en 2,5m. Es podran dur a terme les activitats culturals d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars, com a l’aire lliure sempre que l’aforament no superi el 70%.

El PROCICAT va aprovar aquest 12 d’octubre mesures a fins a 14 municipis més del Vallès Occidental: Sabadell, Terrassa, Rubí, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Matadepera, Polinyà, Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat i Viladecavalls.

FOTO PORTADA: Clients a la terrassa del Bar del Club Bellaterra | Toni Alfaro

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: