El govern preveu tancar bars i restaurants i competicions esportives

by | oct. 14, 2020 | Societat

Terrassa del Bar del Club buida durant el confinament | Toni Alfaro

La Generalitat de Catalunya vol tancar bars i restaurants a tota Catalunya fins a final de mes. La notícia va arribar aquest dimarts 13 d’octubre, i és recollida per diversos mitjans de comunicació catalans, tot i que encara no hi ha un anunci oficial. Es preveu, però, que l’anunci arribi aquest dia 14 d’octubre en una roda de premsa conjunta dels departaments de Presidència, Salut i Interior.

El mateix dia, la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) va fer un comunicat en el què indicava que el Procicat aprovarà l’aturada de totes les competicions esportives de base d’àmbit català durant 15 dies, també aquest dia 14. Tot i això, els entrenaments es podran seguir fent amb normalitat a totes les disciplines. Aquesta mesura, però, no afectarà als entrenaments esportius de qualsevol tipus, inclosos centres esportius i gimnasos, ni tampoc a les competicions professionals.

Totes dues mesures es preparen en resposta a la pujada de la quantitat de casos de COVID-19 en els últims dies, i tenen com a intenció reduir els contagis i aplanar la corba. Un canvi en la situació epidemiològica que molts han començat a anomenar com a “segona onada” de la pandèmia.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: