El govern preveu tancar bars i restaurants i competicions esportives

by | oct. 14, 2020 | Societat

Terrassa del Bar del Club buida durant el confinament | Toni Alfaro

La Generalitat de Catalunya vol tancar bars i restaurants a tota Catalunya fins a final de mes. La notícia va arribar aquest dimarts 13 d’octubre, i és recollida per diversos mitjans de comunicació catalans, tot i que encara no hi ha un anunci oficial. Es preveu, però, que l’anunci arribi aquest dia 14 d’octubre en una roda de premsa conjunta dels departaments de Presidència, Salut i Interior.

El mateix dia, la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) va fer un comunicat en el què indicava que el Procicat aprovarà l’aturada de totes les competicions esportives de base d’àmbit català durant 15 dies, també aquest dia 14. Tot i això, els entrenaments es podran seguir fent amb normalitat a totes les disciplines. Aquesta mesura, però, no afectarà als entrenaments esportius de qualsevol tipus, inclosos centres esportius i gimnasos, ni tampoc a les competicions professionals.

Totes dues mesures es preparen en resposta a la pujada de la quantitat de casos de COVID-19 en els últims dies, i tenen com a intenció reduir els contagis i aplanar la corba. Un canvi en la situació epidemiològica que molts han començat a anomenar com a “segona onada” de la pandèmia.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: