A les 12 hores d’aquest 14 d’octubre hi ha hagut una intrusió en una casa de Bellaterra, al carrer Narcís Monturiol. Concretament i segons el propietari de la finca, es tracta d’una parella d’individus que haurien saltat la tanca de la propietat privada fins accedir al jardí.

Un cop allà haurien sigut advertits per una veïna que els hauria fet fora a crits. En aquell moment no hi havia ningú a l’immoble i el propietari hauria arribat, avisat per la dona. Tot i així, donada la rapidesa de la reacció,
els propietaris han pogut veure els dos suposats lladres per la carretera baixant des del carrer Narcís Monturiol fins a l’Hostal Sant Pancraç. Un cop a l’estació, els intrusos haurien agafat el tren fins a Barcelona i haurien marxat.

El cas ha passat a mans de Mossos d’Esquadra de la Generalitat, qui s’ha desplaçat i activat l’operatiu a la localitat i no s’han hagut de lamentar més danys.

FOTO PORTADA: Entrada al carrer Narcís Monturiol, on hi ha hagut el robatori | Google