La mobilitat a Can Miró i la zona esportiva del Turó, eixos del Ple de l’EMD d’octubre

by | oct. 15, 2020 | Política

Unió entre el carrer de Can Miró, Sardanista Serra i l'Autònoma | Google

El Ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra del mes d’octubre tornarà a celebrar-se de forma telemàtica i es podrà seguir en directe a través del Facebook de l’entitat. Segons es pot llegir a l’ordre del dia, alguns dels temes cabdals de la reunió dels polítics bellaterrencs seran els canvis en la mobilitat al barri de Can Miró i la millora de la zona esportiva al Turó de Sant Pau.

La reunió dels partits se celebrarà aquest dilluns 19 d’octubre a les 20 h i tractarà també altres temes de rellevància pel veïnat. Entre elles es trobarà una moció per la millora de la transparència i el bon govern a l’EMD i una proposta de suport al comerç local. D’altra banda, també es parlarà sobre una moció per la suficiència financera dels ens locals.

La reunió dels partits també permetrà que hi participi el veïnat de Bellaterra a través del torn de precs i preguntes. Per a fer-ho, només cal enviar les preguntes o peticions a info@emdbellaterra.cat fins les 20h del diumenge 18 d’octubre.

Podeu llegir l’ordre del dia a continuació:

Ordre del dia del Ple de la Junta de Veïns | EMD Bellaterra

FOTO PORTADA: Unió entre el carrer de Can Miró, Sardanista Serra i l’Autònoma | Google

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: