La mobilitat a Can Miró i la zona esportiva del Turó, eixos del Ple de l’EMD d’octubre

by | oct. 15, 2020 | Política

Unió entre el carrer de Can Miró, Sardanista Serra i l'Autònoma | Google

El Ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra del mes d’octubre tornarà a celebrar-se de forma telemàtica i es podrà seguir en directe a través del Facebook de l’entitat. Segons es pot llegir a l’ordre del dia, alguns dels temes cabdals de la reunió dels polítics bellaterrencs seran els canvis en la mobilitat al barri de Can Miró i la millora de la zona esportiva al Turó de Sant Pau.

La reunió dels partits se celebrarà aquest dilluns 19 d’octubre a les 20 h i tractarà també altres temes de rellevància pel veïnat. Entre elles es trobarà una moció per la millora de la transparència i el bon govern a l’EMD i una proposta de suport al comerç local. D’altra banda, també es parlarà sobre una moció per la suficiència financera dels ens locals.

La reunió dels partits també permetrà que hi participi el veïnat de Bellaterra a través del torn de precs i preguntes. Per a fer-ho, només cal enviar les preguntes o peticions a info@emdbellaterra.cat fins les 20h del diumenge 18 d’octubre.

Podeu llegir l’ordre del dia a continuació:

Ordre del dia del Ple de la Junta de Veïns | EMD Bellaterra

FOTO PORTADA: Unió entre el carrer de Can Miró, Sardanista Serra i l’Autònoma | Google

Vols llegir més…?

Dimiteix la vocal de l’EMD, Mei Barceló, per una polèmica a Twitter

Dimiteix la vocal de l’EMD, Mei Barceló, per una polèmica a Twitter

Dimiteix la vocal de cultura i esports de l’Entitat Municipal Desentralitzada (EMD), Mei Barceló, després de ser acusada de publicar una piulada a Twitter que ha aixecat polseguera on feia referència a “los ñordos que vinisteis aquí desde la Tierra de las 3 cosechas (…)”

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. L'oposició expressa la seva preocupació per la situació econòmica de l'EMD - BellaterraDiari - […] banda, les obres que havien de començar al Carrer de Can Miró de moment no s’executaran perquè la tresoreria…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: