L’hostaleria a Bellaterra i a tota Catalunya encara el seu primer dia de tancament a causa de la COVID-19 des de l’estat d’alarma, al mes de març. El decret de tancament de la Generalitat s’ha fet efectiu la mitjanit de dijous 15 a divendres 16 d’octubre, i els bars i restaurants del territori no podran obrir durant dues setmanes.

Els establiments sí que podran cuinar i servir menjar per emportar. Tanmateix, la majoria dels restauradors consideren que no els val la pena i es plantegen tancar fins a poder tornar a obrir portes.

A Bellaterra, hem pogut parlar amb alguns dels treballadors i propietaris del Bar del Club Bellaterra, l’Hostal Sant Pancraç i el Bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau. Podeu veure què ens han respost en els següents vídeos que podreu trobar també al nostre Instagram.