[VÍDEOS] L’hostaleria enfronta amb resignació el tancament a Bellaterra

by | oct. 16, 2020 | Societat

Entrada a l'Hostal Sant Pancraç, aquest divendres | Laia TR

L’hostaleria a Bellaterra i a tota Catalunya encara el seu primer dia de tancament a causa de la COVID-19 des de l’estat d’alarma, al mes de març. El decret de tancament de la Generalitat s’ha fet efectiu la mitjanit de dijous 15 a divendres 16 d’octubre, i els bars i restaurants del territori no podran obrir durant dues setmanes.

Els establiments sí que podran cuinar i servir menjar per emportar. Tanmateix, la majoria dels restauradors consideren que no els val la pena i es plantegen tancar fins a poder tornar a obrir portes.

A Bellaterra, hem pogut parlar amb alguns dels treballadors i propietaris del Bar del Club Bellaterra, l’Hostal Sant Pancraç i el Bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau. Podeu veure què ens han respost en els següents vídeos que podreu trobar també al nostre Instagram.

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Reobertures per la desescalada per trams a partir del 23 de novembre - BellaterraDiari - […] forma progressiva a partir del dilluns 23 es troba l’hostaleria, que ha patit especialment el tancament des del passat…
  2. El Departament de Salut proposa una reobertura per trams a partir del 23 de novembre – L'independent - […] de forma progressiva a partir del dilluns 23 es troba l’hostaleria, que ha patit especialment el tancament des del…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: