[VÍDEOS] L’hostaleria enfronta amb resignació el tancament a Bellaterra

by | oct. 16, 2020 | Societat

Entrada a l'Hostal Sant Pancraç, aquest divendres | Laia TR

L’hostaleria a Bellaterra i a tota Catalunya encara el seu primer dia de tancament a causa de la COVID-19 des de l’estat d’alarma, al mes de març. El decret de tancament de la Generalitat s’ha fet efectiu la mitjanit de dijous 15 a divendres 16 d’octubre, i els bars i restaurants del territori no podran obrir durant dues setmanes.

Els establiments sí que podran cuinar i servir menjar per emportar. Tanmateix, la majoria dels restauradors consideren que no els val la pena i es plantegen tancar fins a poder tornar a obrir portes.

A Bellaterra, hem pogut parlar amb alguns dels treballadors i propietaris del Bar del Club Bellaterra, l’Hostal Sant Pancraç i el Bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau. Podeu veure què ens han respost en els següents vídeos que podreu trobar també al nostre Instagram.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Reobertures per la desescalada per trams a partir del 23 de novembre - BellaterraDiari - […] forma progressiva a partir del dilluns 23 es troba l’hostaleria, que ha patit especialment el tancament des del passat…
  2. El Departament de Salut proposa una reobertura per trams a partir del 23 de novembre – L'independent - […] de forma progressiva a partir del dilluns 23 es troba l’hostaleria, que ha patit especialment el tancament des del…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: