[VÍDEOS] L’hostaleria enfronta amb resignació el tancament a Bellaterra

by | oct. 16, 2020 | Societat

Entrada a l'Hostal Sant Pancraç, aquest divendres | Laia TR

L’hostaleria a Bellaterra i a tota Catalunya encara el seu primer dia de tancament a causa de la COVID-19 des de l’estat d’alarma, al mes de març. El decret de tancament de la Generalitat s’ha fet efectiu la mitjanit de dijous 15 a divendres 16 d’octubre, i els bars i restaurants del territori no podran obrir durant dues setmanes.

Els establiments sí que podran cuinar i servir menjar per emportar. Tanmateix, la majoria dels restauradors consideren que no els val la pena i es plantegen tancar fins a poder tornar a obrir portes.

A Bellaterra, hem pogut parlar amb alguns dels treballadors i propietaris del Bar del Club Bellaterra, l’Hostal Sant Pancraç i el Bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau. Podeu veure què ens han respost en els següents vídeos que podreu trobar també al nostre Instagram.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Reobertures per la desescalada per trams a partir del 23 de novembre - BellaterraDiari - […] forma progressiva a partir del dilluns 23 es troba l’hostaleria, que ha patit especialment el tancament des del passat…
  2. El Departament de Salut proposa una reobertura per trams a partir del 23 de novembre – L'independent - […] de forma progressiva a partir del dilluns 23 es troba l’hostaleria, que ha patit especialment el tancament des del…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: