CARTA LECTOR |”Què està passant amb el 0-3, senyor Bargalló?”

by | oct. 19, 2020 | Cartes dels veïnat

Escola bressol la Mainada de Sant Cugat | La Mainada

“Avui és un dia trist, molt trist, ja que La Mainada, escola bressol de Sant Cugat de referència a totes les escoles del Vallès, ha anunciat malauradament que tanca les seves portes definitivament…


Com vaig dir a la “Carta oberta al Conseller Bargalló i al molt honorable President Torra“, aquesta maleïda crisi de la COVID-19 ha deixat palès en molt poc temps les mancances que tenim com a societat, ja que des de l’inici s’han deixat en segon pla als infants, ignorant les seves necessitats emocionals, afectives, educatives…

En quin moment ha passat? Des de quan és insignificant l’infant i les seves famílies? Des de quan és tan poc important el seu estat emocional?


Sempre he dit que el zero-tres, el gran oblidat del Departament d’Educació, som, de fet, els fonaments de la casa i… ara que passarà si els fonaments trontollen i comencen a caure? Com a societat, una casa sense fonaments comença a tenir esquerdes, problemes estructurals… i això, malauradament, és el que està començant a passar…

No oblidem que les escoles bressol privades ofertem més del 60% de les places disponibles arreu de Catalunya. Qui acompanyarà els nostres petits i petites i a les seves famílies si les escoles comencem a tancar?


Reflexionem-hi tots plegats perquè projectes amb més de 30 anys d’història no poden desaparèixer sense que, com a societat, hi pensem i ACTUEM. Quan començarem a posar els infants en primer pla? Els infants d’avui són els adults de demà…


Pensem-hi!”

Queralt Martín Pardo
Directora La Llar d’en Pitus

FOTO PORTADA: Escola bressol la Mainada de Sant Cugat | La Mainada

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: